UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALİT ERGENÇ, ÜLKE GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDEN TWITTER YASAĞIYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

HALİT ERGENÇ, ÜLKE GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDEN TWITTER YASAĞIYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

HALİT ERGENÇ, ÜLKE GÜNDEMİNİ MEŞGUL EDEN TWITTER YASAĞIYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Halit Ergenç, ülke gündemini meşgul eden twitter yasağıyla ilgili açıklamada bulundu.

Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Kanuni Sultan Süleyman’ rolü ile Türkiye’nin yanı sıra Arap ülkeleri, Balkan ülkeleri ve Rusya’da dahi birçok ülkede fırtınalar estiren Halit Ergenç, önceki gün setin olmayışını fırsat bilerek oğluyla beraber alışverişe çıktı. İstinyepark’ta bal satan bir dükkana girerek balların tadına bakan Ergenç’i yoldan geçen iki Arap hayranının fark etmesiyle olanlar oldu. Arap hayranlarının bir anda, ”Süleyman süleyman here.. ” diye bağırarak diğer akrabalarına haber vermesiyle Halit Ergenç’in alışveriş yaptığı dükkanın önünde büyük bir kalabalık oluştu.

OĞLUM RAHATSIZ OLUYOR

Dükkandan çıkmasıyla neye uğradığını şaşıran Halit Ergenç, Arap hayranlarının fotoğraf isteklerini kırmayarak herkesle fotoğraf çekildi. Gazetecilerin orada bulunduğunu fark eden usta oyuncu, bir ricada bulunarak çocuğunun fotoğrafının çekilmemesini istedi. Nedeni olarak ise oğlunun bu durumdan çok fazla rahatsız olduğunu söyleyen Ergenç, ”Oğlumuz gerçek anlamda bu duruma alışmadı. Onun fotoğrafını çekmezseniz sevinirim” dedi.

Twitter’ın yasaklanmasıyla ilgili olarak da sitemini dile getiren Halit Ergenç, ”İnsanların özgürlüklerinin kısıtlanmasından başka hiç bir şey değil umarım en kısa zamanda herşey normale döner” dedi. Dizinin biter bitmesiyle sakallarını kestireceğini de belirten Halit Ergenç, daha sonra alışverişine kaldığı yerden devam etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhalit ergenç  muhteşem yüzyıl  kanuni