UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ? İŞTE ÜNLÜLERİN INSTAGRAM HALLERİ!..

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ? İŞTE ÜNLÜLERİN INSTAGRAM HALLERİ!..

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ? İŞTE ÜNLÜLERİN INSTAGRAM HALLERİ!..

ALP KIRŞAN

Survivor'ın eski yarışmacısı,yeni sunucusu Alp Kırşan, ada da tanıştığı ve survivor'da ki dostluğunu dışarıya taşıdığı Anıl Tetik'le birlikte Dominik'te survivor anılarını yâd etmiş.Bir de bunu fotoğraflamış ve instagram hesabında "Kardeşim Geldi" notuyla paylaşmış.

 

BEHZAT UYGUR

Usta Tiyatrocu Nejat Uygur'un başarılı oyuncu oğlu Behzat Uygur ve Süheyl Uygur'da babalarının izinde ilerliyor.  Uygur kardeşler, tiyatro oyunundan bir kareyi instagram hesabında paylaşarak "Kuşumuz gidince biz" göndermesinde bulunmuşlar.

 

GAMZE ÖZÇELİK

Oğluyla güzel bir gün geçiren oyuncu Gamze Özçelik, bu güzelliği fotoğraflamak istemiş ve bir de twitter'ın kapanmasına göndermede bulunmuş. Özçelik paylaştığı fotoğrafının altına " Twitter kapandı oğlum" notunu düşmüş.

 

GÜLBEN ERGEN

Gülben Ergen instagram hesabını en aktif kullanan ünlülerimizden. Ergen, paylaştığı bu güzel fotoğrafının altına " Bizde cuma şenliği" notunu düşmüş.

 

MERVE BÜYÜKSARAÇ

Tescilli güzel Merve Büyüksaraç, paylaştığı şık fotoğraflarıyla takipçilerini mest ediyor ve büyük beğenilerini topluyor. Büyüksaraç, kırmızılar içinde çekilmiş güzel fotoğrafını paylaşarak "Yeni bir ben sustum bacaklarım konuşuyor pozu" notunu düşmüş.

 

SEDEF AVCI

Boynu Bükükler dizisiyle ekrana dönen Sedef Avcı, ekiple birlikte selfie akımına katılmış ve takipçilerine bir set selfie'si sunmuş. Avcı, paylaştığı fotoğrafının altına "Set Halleri" notunu düşmüş.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13