UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYİN KANAMASI GEÇİRİP HASTANEYE KALDIRILAN KENAN IŞIK'TAN İLK HABER GELDİ! İŞTE AÇIKLAMA!..

BEYİN KANAMASI GEÇİRİP HASTANEYE KALDIRILAN KENAN IŞIK'TAN İLK HABER GELDİ! İŞTE AÇIKLAMA!..

BEYİN KANAMASI GEÇİRİP HASTANEYE KALDIRILAN KENAN IŞIK'TAN İLK HABER GELDİ! İŞTE AÇIKLAMA!..

Spor salonunda "Kendimi iyi hissetmiyorum" dedikten sonra fenalaşarak yere düşen Işık'ın bu sırada kafasını çarptığı öğrenildi.

Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Işık, Amerikan Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. Hastane konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken facebook sayfasında ise şu açıklama yer aldı: 'Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir.'

Usta tiyatrocunun eşi Beril Işık, gözyaşları içinde ameliyathane önünde bekledi.

Haberi alır almaz hastaneye koşan Deniz Türkali hastane çıkışı yaptığı açıklamada, "Ailesi de burada çok üzgünler. Şu anda kimse bir şey bilmiyor. Ameliyat bitince belli olacak" dedi.

ÇİÇEK DİLLİGİL'DEN AÇIKLAMA

Tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil, "Ameliyat bitti yoğun bakıma alındı. Durumu stabil, ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru,uyutuluyor şu anda..." dedi.

 KENAN IŞIK İÇİN KRİTİK 48 SAAT

Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu.

Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" dedi.

Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktorları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13