UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YALAN DÜNYA DİZİSİNİN SEVİLEN OYUNCUSU HÜMEYRA, GÜLSE BİRSEL İLE İLGİLİ ÇIKAN KONUŞMALARI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

YALAN DÜNYA DİZİSİNİN SEVİLEN OYUNCUSU HÜMEYRA, GÜLSE BİRSEL İLE İLGİLİ ÇIKAN KONUŞMALARI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

YALAN DÜNYA DİZİSİNİN SEVİLEN OYUNCUSU HÜMEYRA, GÜLSE BİRSEL İLE İLGİLİ ÇIKAN KONUŞMALARI HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Dizi setinde Gülse Birsel'in çok şımardığını, kendisinin ve arkadaşlarının çok yorulduğunu dile getiren Hümeyra, yanlış anlaşıldığına dair bir açıklama yaptı.

 "ÇOK PİŞMANIM..."

 Hürriyet'in haberine göre; yazılan haberlerin ardından çok üzüldüğünü belirten Hümeyra, 'Sabahtan bu yana perişanım. Bir sinir anında Gülse'yi çok yaraladım, özür dilemek istiyorum. Şikâyet ettim, çalıştığım en iyi set. Şartlarımız düzgün. Dört günde 100 sayfa çekmek zorunda olduğumuz için çok yoruluyorum. Benim çalıştığım şartları en iyi set. Fakat 4 günde 100 sayfa oynamak zorunda olduğumuz için zorlanıyor ve yoruluyorum. Bu yıllardır düzelmiyor. Benim de ömrüm vefa etmeyecek herhalde düzeldiğini görmeye. Hiç istemediğim bir insanı kırdım bunun için perişanım. 100 sayfayı oynamak çok zor bir de onu yazmak var. Yaptığı işe son derece hayranım. Kariyerine başladığı günden bu yana başarılı olmuş biri için 'şımarık' demek biraz fazla. Bu kelimeyi bu şekilde mi kullandım hatırlamıyorum. Benden çok onun başı ağrıyacak. Çok üzgünüm pişmanım bir mekânda arkadaşımla dertleştim. Özür diliyorum, özür diliyorum, özür diliyorum.' açıklamasını yaptı.

 HÜMEYRA, GÜLSE BİRSEL İÇİN NE DEMİŞTİ?

 Ünlü oyuncu Hümeyra sette yaşadıkları olayları şöyle anlattı; 'Artık dayanılacak gibi değil. Bu Gülse iyice şımarmaya başladı... Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir çalışma sistemi yok. Sette büyük panik var, herkes koşturuyor... 100 sayfalık senaryo saat 23.00'te geliyor. Sabah saat 10.00'a set koyuyorlar. Okuman, anlaman lazım, notlar çıkarman lazım... Senaryoda bir kıyafet var, gece yarısı o bulunmaya çalışılmış. Eeee önceden haberleri yok..'

 "SENARYODA CÜMLELER DÜŞÜK' '

 Zaten cümleler düşük. Gülse gün geçtikçe şımarmaya başladı... Eskiden böyle değildi. Zaten ülke olarak gerginiz. Bir de sette çok ağır çalışıyoruz... Geçen ezber yapıyorum, bağıra bağıra konuşuyorlar 'Aaaayyy' diye bağırdım.. Artık gerçekten bırakmak istiyorum; çok yoruldum. Böyle çalışma tarzı olmaz.. Çalışma saatleri belli olan, senaryonun önceden geldiği işlerde olmak istiyorum...'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhümeyra  gülse birsel