UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

7’DEN 70’E HERKESİ KAHKAHAYA BOĞMAYA HAZIRLANAN “KUNG FU PANDA” PAZARTESİ AKŞAMI SHOW TV’DE!

7’DEN 70’E HERKESİ KAHKAHAYA BOĞMAYA HAZIRLANAN “KUNG FU PANDA” PAZARTESİ AKŞAMI SHOW TV’DE!

7’DEN 70’E HERKESİ KAHKAHAYA BOĞMAYA HAZIRLANAN  “KUNG FU PANDA” PAZARTESİ AKŞAMI SHOW TV’DE!

Üçlemenin ilk filmi olan, Mark Osborne ve John Stevens’in yönettiği Kung Fu Panda Okan Yalabık’ın seslendirmesiyle Show TV ekranlarında!

 2009 yılında Akademi Ödülleri ve Altın Küre’ye en iyi animasyon dalında aday olan Kung Fu Panda, büyük küçük herkesi ekran başına kilitleyecek.

 Filmin ana kara karakteri  Panda Po, antik Çin’deki Barış Vadisi’nde makarna restoranında garsondur. Po, Kung fu tutkunudur ama becerisini bir türlü sergileyemez. Bu sürede Barış Vadisi’nin kapısına birbirinden güçlü düşmanlar dayanmıştır. Eski bir efsaneye göre günün birinde bir kahraman doğacak ve halkı kurtaracaktır. Vadi’nin en uyuşuk ve tembel Pandası olarak bilinen Po, bir yarışma sonrası vaat edilen işaretin vücudunda olduğu anlaşılır. Bu durum karşısında şaşıran dövüş ustalarının, zamanlarının dar olmasından ötürü bu sevimli ve kibar Panda’yı bir kung Fu ustasına dönüştüremekten başka çareleri yoktur. Macera dolu serüvenin başlangıç noktası olur.

 Hem çocuk hem de yetişkinlere hitap eden eğlenceli bir animasyon olan Kung Fu Panda Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokan yalabık  kung fu panda  show tv