UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KARA PARA AŞK" DİZİSİNİN SİBEL'İ SELİN ORTAÇLI, GELEN ROL TEKLİFLERİNİ "ÖZELLİKLE" NEDEN REDDEDİYOR?

"KARA PARA AŞK" DİZİSİNİN SİBEL'İ SELİN ORTAÇLI, GELEN ROL TEKLİFLERİNİ "ÖZELLİKLE" NEDEN REDDEDİYOR?

"KARA PARA AŞK" DİZİSİNİN SİBEL'İ SELİN ORTAÇLI, GELEN ROL TEKLİFLERİNİ "ÖZELLİKLE" NEDEN REDDEDİYOR?

Sezonun yeni dizisi Kara Para Aşk’ın ilk bölümü beğeni topladı. Dizide Engin Akyürek'in masum sevgilisini Selin Ortaçlı canlandırıyor. Ortaçlı, aynı zamanda Şahan Gökbakar ile ilişkisi yüzünden gelen rolleri özellikle kabul etmediğini de belirtiyor.

Kara Para Aşk ilk bölümüyle beğeni topladı. Sibel karakteri de sanırım bir cinayete kurban gitti. İzleyici bundan sonra neler bekliyor?

Bu dizide izleyiciyi hayata dair tüm duygular bekliyor. Aşk, entrika, heyecan, hüzün... Muhteşem bir kurgu var hikayemizde, ilk bölüme gelen izleyici yorumları da hep bu yönde oldu.

Aşık olduğunuzda nasıl olursunuz?

Hayatta kimseden bir şey beklememeye gayret ediyorum. Dolayısıyla aşık olan ve olmayan kadın arasında çok büyük bir fark olmuyor içimde, ama muhakkak ki gözümde fazladan bir iki pırıltı yerleşiyordur.

Nasıl bir set ortamınız var?

Set ortamı çok keyifli. Engin Akyürek ile güzel bir kimya tutturduğumuza inanıyorum, sette keyifli sohbetler yapıp güzel vakit geçirebildiğimiz için de 'Kayıt” dendiği an ortaya güzel ve samimi bir aşk geçirebildiğimizi düşünüyorum.

İlişkiniz yüzünden ünlendiğinizi sanmaları sizi üzüyor mu?

Model-oyuncu bir anne-babanın çocuğu olarak 3 yaşından beri bu işlerin içindeyim ve 21 yaşıma kadar profesyonel anlamda modellik yaptım. Beni doyurmadığını hissettiğim noktadaysa sunuculuk ve ardından oyunculuğa başladım. Kariyerim boyunca hep iyi projelerin içinde önemli rollerde yer aldım. Ancak göz önünde bir hayatım olmayınca insanlar yaptıklarınızı farketmiyor. Bu tarz şeylerin ön plana çıktığı zamanlarda, bunca yıldır kendimce ektiklerim çöpe gitmesin diye, gelen işleri kabul etmediğimi bilirim. Ama gel de bunları insanlara anlat. Başlarda çok üzülyordum insanların yargısız infaz yapmalarına ama şimdi 'Ben ve sevdiklerim neyin ne olduğunu biliyor' diyorum.

‘Bir oyuncu kendi metodunu bulmalı’

 Oyunculuğunuzu geliştiren etkenler nelerdi?

Ben her şeyden önce oyunculuğun yetenekle başladığına inanıyorum. Bu sebeple bu işi alaylı olarak yapıp, hakkını vererek icra edenlere büyük saygı duyuyorum. Bunun üzerine eğitim almanın da yadsınamaz bir katkısı var. Adımlarımı atmadan önce ince eleyip sık dokurum. Tiyatro eğitimi aldım. Yola çıktıktan sonra da her kamera deneyimi bir tecrübe oluyor. Oyuncu kendi metodunu bulmalı.

Güzellik önemli bir artı mı?

Salt güzelliğin hiçbir şeye yeteceğine inanmıyorum. Güzelliğin sayesinde ilk adımı attığın projelerde yeteneğin yoksa seçmelerden geçemezsin, 'Güzelmiş ama yeteneksiz' cevabını alır oturursun. Güzelliğiniz dezavantaj olup karaktere fazla gelebiliyor.

Oyunculuk size handikaplar sundu mu?

Sade ve sakin bir hayatım var. Göz önünde bir iş yapıp, göz önünde bir hayat yaşamıyorum.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselin ortaçlı  kara para aşk