UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ? İŞTE ÜNLÜLERİN INSTAGRAM HALLERİ!..

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ? İŞTE ÜNLÜLERİN INSTAGRAM HALLERİ!..

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ? İŞTE ÜNLÜLERİN INSTAGRAM HALLERİ!..

FELIPE MELO

Galatasaray'ın sambacı yıldızı Melo, göz dolduran dövmelerine bir yenisini eklemiş. Melo, yeni dövmesinin fotoğrafını instagram da hayranlarıyla paylaşmış ve "Yeni dövme" notunu düşmüş.

TANYELİ

Kendisine duvak yapan ünlü oryantal Tanyeli, paylaştığı fotoğrafa "Duvak etiketi üstünde kalmış.Neyse mayıs sonunda evlilik olabilir" notunu düşerek herkesin aklında bir soru işareti oluşturdu.

KIM KARDASHIAN

Kalçalarıyla şüphesiz herkesin dikkatini çeken Amerikalı yıldız, bu kez de paylaştığı fotoğrafla gündeme oturdu. Kardashian'ın paylaştığı bu fotoğraf binlerce beğeni topladı.

MEHMET ASLAN

Türk bayrağı temalı fotoğrafını hayranlarıyla paylaşan Mehmet Aslan, paylaştığı fotoğrafına "Alacağımız son nefese kadar nöbetteyiz" notunu düştü.

ZAFER ERİŞEN

İstanbul gece hayatında adeta bir moda haline gelen Club Albüm'ün adından sıkça söz ettiren başarılı DJ'i Zafer Erişen, instagram hesabında sevenleriyle "iş başında" çekilmiş fotoğrafını paylaşmış. Paylaştığı bu fotoğrafa yapılan " Efendi DJ" yorumları da dikkat çekiyor.

ÜMİT ERDİM

Başarılı oyuncu Ümit Erdim sürekli Doksanlar dizisinin setinden paylaştığı fotoğraflarla adeta takipçilerine kamera arkasını yaşatıyor. Erdim, paylaştığı fotoğrafına " Baba oğul arasına giren yardımcı yönetmenin dramı" notunu düşmüş.

AYŞE TOLGA

Spor 'dan vazgeçemeyen ünlülerimizin başında gelen Ayşe Tolga yine spor yaparken fotoğrafını paylaşmış ve "Boş durmak yok" notunu düşmüş.

TUĞÇE ÖZBUDAK

Güzel oyuncu Tuğçe Özbudak, "kırmızı" temalı oldukça çekici fotoğrafını hayranlarıyla paylaşmış. Özbudak'ın bu fotoğrafı hayranlarından tam not almış.

HELİN AVŞAR

Helin Avşar, İstanbul'un bu güzel gününden yararlanmak istemiş. Avşar kızı, paylaştığı fotoğrafına " Herkese Huzurlu Günler" notunu düşmüş.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13