UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜLERİN INSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

BURÇİN ABDULLAH

Burçin Abdullah'ta instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlülerimizden. Abdullah, kendisi gibi oyuncu olan Umut Oğuz'la birlikte selfie pozunu instagram hesabında paylaşmış ve "Buda bizim selfiemiz" notunu düşmüş.

YOLANTHE CABAU

Didier Drogba'nın doğum günü kutlamasında bir selfie'de biz çekelim demiş Ünlü yıldızlarımız. Cabau, paylaştığı fotoğrafın altına " İyiki Doğdun Drogba" notunu düşmüş.

SENEM BETİL

Usta oyuncu Efsane Laz Ziya İstemi Betil'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Senem Betil'de instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlülerimizden.

Betil, instagram hesabında bu kez kendi fotoğrafını paylaşmak yerine, ablası İrem Betil'in yazdığı yazıyı paylaşmış.

PETEK ERTÜRE

Dubai'de tatil yapan Petek Ertüre, İstanbul'da bulunan arkadaşlarını ve takipçilerini kıskandırmaya devam ediyor. Kardeşiyle yemekte çekilmiş fotoğrafını paylaşan Ertüre, fotoğrafına " kardeşimle dubai" notunu düşmüş.

IVANA SERT

Spor yaparken,spor öncesi ve sonrası çekilen fotoğrafları paylaşma akımı devam ediyor. Ivana Sert, spor yaparken çekilmiş fotoğrafını instagram hesabında sevenleriyle paylaşmış.

CEREN HİNDİSTAN

Güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncu Ceren Hindistan, paylaştığı fotoğraflarıyla hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyolanthe cabau  ivana sert  didier drogba