UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“MUHTEŞEM YÜZYIL” DİZİSİNİN YAPIMCISI TİMUR SAVCI’YA ALMANYA’DAN BÜYÜK ÖDÜL!

“MUHTEŞEM YÜZYIL” DİZİSİNİN YAPIMCISI TİMUR SAVCI’YA ALMANYA’DAN BÜYÜK ÖDÜL!

“MUHTEŞEM YÜZYIL” DİZİSİNİN YAPIMCISI TİMUR SAVCI’YA ALMANYA’DAN BÜYÜK ÖDÜL!

Timur Savcı'ya Almanya'dan Büyük Ödül

Türk ve dünya televizyonların da fenomen haline gelen birçok başarılı dizinin yapımcısı TimurSavcı, Almanya'dan "Uyum Ödülü" aldı.

Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Melekler Korusun, Bir Bulut Olsam, Suskunlar, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok başarılı projenin yapımcılığını üstlenenTimur Savcı, Bavyera Uyum Konseyi tarafından Uyum Ödülü’ne layık görüldü.

Türk dizileri için büyük gurur

2011 yılından bu yana halkların bir arada yaşaması ve birbirini daha iyi tanımasına katkı sağlayan projelerin sahiplerine verilen ödüle bu yıl Muhteşem Yüzyıl dizisiyle, Timur Savcı layık görüldü.

Bavyera Uyum Ödülü geçtiğimiz gün düzenlen en törenle; Türkiye’nin yanı sıra 50’yi aşkın ülkede izleyicisini ekrana bağlayarak kültürler arası alışverişe ve halkların birbirini tanımasına katkıda bulunmasından dolayı Timur Savcı’ya takdim edildi.

BavyeraParlamentosu’nda Bavyera Hükümeti UyumSorumlusu-Eyalet Milletvekili Martin Neumeyer’in evsahipliğinde düzenlenen törene Bavyera Eyaleti Parlamento üyelerinin  yanısıra Türk ve Amerikan konsolosları da katıldı.

Ödülünü almak üzere törene katılan Timur Savcı kısa bir konuşma da yaptı.

"Güzel işler yapmaya çalıştım

Timur Savcı "Ben, yapımcı ve 3 çocuk babası olarak hep daha iyi bir insan olmaya çalıştım.Güzel işler yapmaya çalıştım ve bundan sonra da buna devam edeceğim” dedi. Savcı, ödüle kendisini layık görenlere teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmuhteşem yüzyıl  timur savcı