UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN İNSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜLERİN İNSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜLERİN İNSTAGRAM GÜNLÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

SİMGE TERTEMİZ

Instagram hesabını sürekli olarak fotoğraflarıyla şenlendiren Simge Tertemiz, eklediği fotoğrafın altına "Ve şimdilik son fotoğraf"notunu düşmüş.

TUĞÇE ÖZBUDAK

Esmer güzeli Tuğçe Özbudak, sevenlerini gözlükleriyle tanıştırmak istemiş bu fotoğrafında. Paylaştığı fotoğrafını"Benim cici gözlüğüm"notuyla hayranlarıyla buluşturmuş.

ASENA ERKİN

Modacı ve Milli Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, arkadaşlarıyla eğlendiği sırada çekilmiş fotoğrafını instagram'nda paylaşarak " Bütün kızlar toplandık" notunu düşmüş.

AÇELYA AKKOYUN

Başarılı oyuncu Açelya Akkoyun, kızıyla birlikte lunapark'ta çocukluk günlerine geri dönmüş. Oyuncu paylaştığı fotoğrafının altına " Anne Kız" notunu düşmüş.

CEYHUN YILMAZ

Komedyen Ceyhun Yılmaz,paylaştığı fotoğrafında ve altına düştüğü notla bizlere hiç birşeyin göründüğü gibi olmadığını göstermiş. Yılmaz " Nişan alıyor gibi olsam da.. besliyorum aslında " notunu düşmüş.

CEYDA DÜVENCİ

Ceyda Düvenci eski anılarını yad etmiş bugün. Düvenci paylaştığı fotoğrafının altına " 15 Yıl önce her gün okul sonrası gezdiğim sahildeyim.. Kadıköy rıhtım.." notunu düşmüş.

KUBAT

İğne korkusu ünlü,yetişkin,çocuk dinlemiyor. Bu korkuyu yaşayanlardan biride ünlü sanatçı Kubat. Dişçi de çekilmiş olan fotoğrafını paylaşan Kubat, " Ya bu işler iğnesiz olmuyo mu?" notunu düşmüş.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinstagram  kubat  ceyda düvenci  ceyhun yılmaz