UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MUHTEŞEM YÜZYIL"IN HÜRREM SULTAN'I VAHİDE PERÇİN DİZİ OYUNCULUĞUNU BIRAKIYOR MU?

"MUHTEŞEM YÜZYIL"IN HÜRREM SULTAN'I VAHİDE PERÇİN DİZİ OYUNCULUĞUNU BIRAKIYOR MU?

"MUHTEŞEM YÜZYIL"IN HÜRREM SULTAN'I VAHİDE PERÇİN DİZİ OYUNCULUĞUNU BIRAKIYOR MU?

Malumunuz, geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı’nın yapımcılığa 2 yıl ara vereceği yönündeki haberler herkesi epey bir şaşırtmıştı.

Şİmdi vereceğim haber bundan kat ve kat daha şaşırtıcı. Hazır olur, duyduğum o ki Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultanı Vahide Perçin, dizi oyunculuğunu bırakmaya karar verdi. Hatırlarsanız Perçin, “Adını Feriha Koydum” dizisinden geçirdiği ciddi sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı.

KARARI KESİN

Tedavisi başarıyla tamamlanan Vahide Perçin sonrasında bir iki projede yer almış, ardından da Meryem Uzerli’nin tükenmişlik sendromuna girip Almanya’ya gitmesiyle Muhteşem Yüzyıl kadrosuna Hürrem Sultan olarak katılmıştı.

Şimdilerde dizinin final bölümleri çekiliyor, ünlü yapımcı Timur Savcı mesleğine ara verdiğini açıkladı. Savcı’nın verdiği ara 2 yıl, Vahide Perçin ise kendisine şimdilik bir zaman belirlememiş, ama kararı kesin.

KÜLTÜR PROGRAMI

Peki bu kararı alan ünlü oyuncu ne yapmak istiyor? Bu da en az oyunculuğu bırakma kararı kadar beni şaşırttı. Yine kulağıma gelen o ki Vahide Perçin, kültür sanat içerikli bir programı hazırlayıp sunmak istiyor.

Daha kültürel, daha gerçek, daha halkın içindeh çıkan bir program yapmak isteyen Perçin’e hiçbir yapımcının “hayır” diyeceğini sanmıyorum, hayırlısı olsun.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvahide perçin