UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT-KENAN DOĞULU ÇİFTİNİN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

BEREN SAAT-KENAN DOĞULU ÇİFTİNİN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

BEREN SAAT-KENAN DOĞULU ÇİFTİNİN DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU!

Geçen hafta Çubuklu'da bir balıkçıda sessiz sedasız nişanlanan Kenan Doğulu-Beren Saat cephesinden son havadis.Gizli nişan töreninden sonra çiftin düğün tarihide belli oldu.. 22 Nisan'da dünya evine girecek olan çift, düğün organizasyonu için A46 şirketiyle el sıkıştı.

Bizans İmparatoru Anastasius tarafından 528 yılında yaptırılan 1500 yıllık tarihi Galata Kulesi, Yeşilçam'ın yeni 'kraliçesi' Beren Saat ile pop müziğin 'kralı' Kenan Doğulu'nun düğününe ev sahipliği yapacak. Bir süre önce aile arasında sessiz sedasız nişanlanan Saat ile Doğulu, otantik bir düğün yapmak istedikleri için kendilerine önerilen birçok mekan arasından Galata Kulesi'ni seçti. Kulenin tepesindeki restoranda gerçeleşecek düğün töreni için bir organizasyon firmasıyla anlaşan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, nisan ayının ikinci haftası nikah masasına oturacak.

Saat ile Doğulu, restoranın Boğaz ve Haliç'i gören penceresinin önüne kurulacak dev nikah masasında hastalıkta-sağlıkta ölüm onları ayırana kadar birlikte olamak için birbirlerine "Evet" diyecekler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13