UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÖYLEMEZSEM OLMAZ” EKİBİ, OTİZM HASTASI OĞLUYLA ZOR GÜNLER GEÇİREN OYUNCU FURKAN ÖZBALKAN’A SAHİP ÇIKTI VE SONUÇ!...

SÖYLEMEZSEM OLMAZ” EKİBİ, OTİZM HASTASI OĞLUYLA ZOR GÜNLER GEÇİREN OYUNCU FURKAN ÖZBALKAN’A SAHİP ÇIKTI VE SONUÇ!...

SÖYLEMEZSEM OLMAZ” EKİBİ,  OTİZM HASTASI OĞLUYLA ZOR GÜNLER GEÇİREN OYUNCU FURKAN ÖZBALKAN’A SAHİP ÇIKTI VE SONUÇ!...

Otizm hastası oğluyla yaşayan ve oyunculuğa ara verdiği için zor günler geçiren Furkan Özbalkan "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla katılarak yaşadıklarını anlattı: “Her şey yolunda gidiyordu. Evlendik, ayrıldık…Çocuğum oldu… Çocuğumun doğumunda bir problem yaşadık; bir mikrop bulaştı hastanede oğluma…Daha sonra ise problemlerin ardı arkası kesilmedi.”

Daha sonraki tetkiklerde ise çocuğumun otistik olduğu ortaya çıktı… Annesi çocuğu istemediği için 6 aylıkken velayetini ben aldım… Çocuğum hiç anne sütü içmedi…Annesi ile hiç teması olmadı… Aralarının kopuk oluşunu da bu sebeplere bağlıyorum…”

“Her şeye rağmen" dizisini çekerken bir telefon geldi… Oğlum o dönem eşimde kalıyordu. Bana eşimi göstermiyorlardı…Ben yardım göndermeyi kesince, oğlumu geri aldım. Oğlumu aldıktan sonra asla geri vermeyi düşünmedim… Çocuğum bana geldiğinde başının üstünde yaralar vardı…Daha sonra öğrendim ki kolu boylu boyunca yanmış…”

“O dönem maddi durumum iyiydi; baba olmak istiyordum ama sürpriz bir doğumdu…52 gün önce babamı kaybettim…Ailem beni desteklediği için dizilere gidebiliyordum. Ama şimdi gidemiyorum…Haberimin yapılmasından çekindim; kimse yayınlamaz dedim… Acaba çocuğunu kullanıyor mu?” denmesinden çok korktum…

Furkan Özbalkan’ın otizm hastası oğlu sebebiyle kariyerine ara vermesi Avşar Film'i harekete geçirdi. Avşar Film Genel Müdürü Murat Çiçek önümüzdeki sezon gerçekleştirecekleri projelerde Furkan Özbalkan’ın yanında olacaklarını açıkladı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13