UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ İÇİN TIKLAYIN!

UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ İÇİN TIKLAYIN!

UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER

1-Emre Aydın: Genç şarkıcı hakkında söylenecek fazla bir şey olduğunu düşünmüyoruz aslında.

Yaptığı şarkılar ve yorumuyla adından her fırsatta söz ettirebilen bir şarkıcı. Buna kimsenin bir şey dediği yok. Gel gelelim “X Factor” yarışmasına!..

Jüri üyesi olması Emre Aydın’ın yaptığı müzik, listelerdeki yeri ve kalitesine büyük zarar verdiğini düşünüyoruz. Çünkü yarışmanın kalitesi ortada, fakat yarışmanın zayıf jürisi, Emre Aydın’ın yarışma dışındaki müzik hayatına zarar verecek cinsten.

Genç müzisyenin sadece müziği ile ilgilenmesini tavsiye ediyoruz. Emre’nin bu düşüşü listemizde 1 numara.  

2-Volkan Konak: Karadeniz müziğinin en önemli seslerinden birisi olmasına rağmen, yaptığı bazı hatalar düşüşünde büyük bir önem taşıyor.

Nedir o hatalar diye  soracak olursanız hemen açıklayacağız. Geçtiğimiz günlerde de Anılcan Tanrıyar yazmıştı reyting analizinde.(İşte o yazı.)

Kuzeyin Oğlu’nun kendine has tavrı ve müziği büyük bir kesim tarafından sevilir eyvallah. Konserleri de iyi bu da tamam. Ee her şey iyi giderken, müzikseverlerin aradığı şarkıcı konumundayken, Show Tv ile anlaşarak başladığı program bütün işlerin ters gitmesine neden oldu.

Volkan Konak, kendi Programına başlamadan önce, aynı saat diliminde  Bülent Ersoy program yapıyordu. Bülent Ersoy ve ekibi, öyle veya böyle bir şekilde programlarından bahsettiriyor, aldığı raitingler de bu durumu doğruluyordu.

Ama aynı şeyler Volkan Konak İçin olmadı. Çünkü kendisinin şarkıcılığı tamam ama show tarafı yok. Detaylara fazla girmeden anlatmak istediğim hata konusu buydu. Volkan Konak’ın bu yanlış seçimi düşenler listemizde 2 numara.

3-Cansu Dere: Mankenlikten oyunculuğa transfer olan ve oyunculuk yeteneği ile adından söz ettiren bir isim.

Ezel dizisi tavan yapmasında büyük rol oynadı. Ezel’in ardından ekranlarda göremedik kendisini. Son olarak “Muhteşem Yüzyıl”da kısa bir süre rol aldı ve kendisini ekranlarda son görüşümüz oldu. Geçtiğimiz günlerde dünya turuna çıktığına dair haberler çıktı. Arada böyle tatil yapması normal. Ama artık tatiline son verip, kendisine yakıştırdığı bir rolle ekranlara dönmesi gerektiğini düşünüyoruz. Cansu Dere’nin bu düşüşü listemizde 3 numara.

4-Ziynet Sali: Seksi şarkıcı da, Emre Aydın’la aynı kaderi paylaşıyor desek yeridir. “Gelemiyorum yanına” şarkısı ile günlerce konuşuldu, hatta müzik listelerinde hep zirvede yer aldı. Ama Jüri olduğu “X Factor” yarışması kendisine yapılan eleştirilerin bir numaralı nedeni oldu.

Bizim tavsiyemiz, Ziynet Sali’nin sadece şarkılarıyla ilgilenmesi. Sali’nin engellenemez düşüşü bizim de dikkatimizi çekti ve kendisine listemizde 4 numarada yer buldu.

5-Wilma Elles: Alman oyuncu, “Öyle bir geçer zaman ki” dizisiyle hayatımıza girdi ve çıkmak bilmedi.

Aynı dizide rol aldığı oyuncular, şu anda Türkiye’ye damga vuran projelerde hep başrol oynadı. Hala da oynamaya devam ediyorlar.

Wilma Elles ise, hep 2’inci sınıf filmlerde rol aldı ve aldığı filmlerin isimleri dahi duyulmadı. Güzel oyuncunun ismini duymak için, ya magazin programı izlemek lazım, ya da bir açılışa katılmak.

Wilma Elles’in büyük düşüşü, listemizde 5 numara.

ÇIKANLAR

1-Ahmet Kural: Sempatikliği ile yer aldığı projelerde başarıya yelken açan Genç oyuncu, son filmi “Düğün Dernek”le, “Fetih 1453”e ait olan en çok gişe yapan film rekorunu kırdı.

Filmdeki performansının ardından hemen diziye başladı. Dizinin durumu şu anda istenen seviyede olmasa da, zamanla düzeleceği fikrindeyiz. Kural’ın bu dikkat çeken oyunculuk performansı listemizde çıkanlar listesinde 1 numarada yer almasına neden oldu.

2-Sıla: Genç şarkıcının, zirvede yer alması için albüm çıkartması yetiyor. Albümlerinin dışında pek ortalıkta gözükmeyen Sıla, son şarkısı “Vaziyetler”le zirveleri alt üst etmeyi başardı.

Sıla’nın, müzik piyasasında yaptığı etki, listemize de etki ediyor ve 2’inci sıranın sahibi oluyor.

3-Müge Anlı: Gündüz kuşağının şüphesiz en çok izlenen programları arasında lider durumda olan Müge Anlı’nın, bu başarısı görmemezlikten gelinmiyecek bir boyut aldı.

Programa olan hakimliği ve konuklarla olan samimiyeti ekran başındaki izleyicilere de yansıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girmesi de, ne kadar izlendiğini gösteren diğer bir ayrıntı.

Müge Anlı’nın bu çıkışı listemizde 3 numara.

4- Sezen Aksu: “Minik Serçe ne yaptı da çıkışa geçti” dediğinizi duyar gibi oluyoruz, ve hemen açıklıyoruz.

Sezen Aksu konserlere başlıyor. Minik Serçe’nin konserlerine başlayacağı haberleri bile bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor. Konser maratonuna başlayacak olması nedeniyle, Minik Serçe’ye listemizde 4 numarayı veriyoruz.

5-Kenan İmirzalıoğlu: Bir oyuncuyu eleştirmek için, tutmadığı projelerini sayabiliriz. Bizde Kenan İmirzalıoğlu’nun ekranlara damga vuran projelerini saymak isterdik fakat gözümüz yemedi.

İşin şakası bir tarafa, dünyanın en iyi oyuncularının da tutmayan bir dizisi veya filmi olabilir. Ama yakışıklı oyuncunun yer aldığı bir film veya dizi, en çok izlenenler arasında ilk 2’de yer alıyor diyebiliriz.

Son olarak “Karadayı” dizisinde  canlandırdığı Mahir  karakteriyle gönüllerde taht kuran İmirzalıoğlu’nun, muhteşem oyunculuk performansı listemizde 5 numarada!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13