UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLERİN INSTAGRAM HESAPLARINDAN PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLARI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜ İSİMLERİN INSTAGRAM HESAPLARINDAN PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLARI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜ İSİMLERİN INSTAGRAM HESAPLARINDAN PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLARI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ALİŞAN

Ünlü Türkücü Alişan takipçilerinin canını çektirecek bir paylaşım yapmış. Döner tezgahının başına geçen türkücü, paylaştığı fotoğrafının altına “ Buyrun” yazmış.

AYDAN TAŞ

Aydan Taş, Sarp Apak’la dilek feneri yakarken çekilmiş fotoğrafını eklemiş instagram hesabına.

Taş,Sarp Apak’la aralarında geçen diyaloğu fotoğrafına not olarak düşmüş. “ Kendi feneri uçmayınca; dur senin dileğine musallat olayım dedi hadsiz. Ne dilediğimi bi bilse” yazan oyuncu ne dilediği konusunda da hayranlarını oldukça meraklandırmış durumda.

ÇAĞLA KUBAT

Ve bir spor fotoğrafı daha. Çağla Kubat spor yaparken çektirdiği fotoğrafını hayranlarıyla paylaşmış ve bir de örnek olacak bir not düşmüş. Kubat fotoğrafına “Sağlıklı ve formda kalmak için en keyifli yollardan biri” yazmış.

GİZEM KARACA

Güzel oyuncu Gizem Karaca, arkadaşının doğum gününde eğlenirken çekilmiş fotoğrafını instagram hesabında paylaşmış. Karaca,paylaştığı fotoğrafının altına “İyi ki doğdun bebekkk” notunu düşmüş.

IŞIN KARACA

Şarkılarıyla ve yaptığı işlerle herkesin beğenisini toplayan Işın Karaca, anneliğiylede örnek olacak durumda. Karaca kızıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşarak “ Anne Kız aşkı” notunu düşmüş.

SELİN ŞEKERCİ

Neşeli görünümüyle bilinen, sevilen oyuncu Selin Şekerci instagram hesabında küçüklük fotoğrafını paylaşmış ve altına “ Dilediğiniz gibi dalga geçin diye koydum. Ben olsam geçerdim. Bu benim” notunu düşmüş.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13