UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SEDA SAYAN’DAN, İBRAHİM TATLISES’E BÜYÜK ÇALIM! KADIRGALI, TATLISES’İN ALBÜMÜNE ALMAK İSTEDİĞİ HANGİ ŞARKIYI OKUYACAK?

FLAŞ! SEDA SAYAN’DAN, İBRAHİM TATLISES’E BÜYÜK ÇALIM! KADIRGALI, TATLISES’İN ALBÜMÜNE ALMAK İSTEDİĞİ HANGİ ŞARKIYI OKUYACAK?

FLAŞ! SEDA SAYAN’DAN, İBRAHİM TATLISES’E BÜYÜK ÇALIM! KADIRGALI, TATLISES’İN ALBÜMÜNE ALMAK  İSTEDİĞİ HANGİ ŞARKIYI OKUYACAK?

Besteci Cengiz İmren’in, İbrahim Tatlıses’in albümünde yer olacak şarkısı Hoş Gelmiş’i Tatlıses’e vermekten vaz geçmesiyle gerilen ipler sonunda koptu.

Şarkıyı Tatlıses’e vermekten vazgeçen Cengiz İmren, ani bir kararla Erkan Çelik ve Coşkun Yıldız’ın ortak kurduğu Erco Müzik şirketine bütün haklarıyla devretmişti.

Şarkısını İbrahim Tatlıses’e neden vermediği konusunda sadece “özel nedenlerden” dolayı açıklamasını yapan Cengiz İmren “şarkının bundan sonra kullanım hakkı Erco Müzik’in onlar kime verirlerse o okur” demişti.

Bu gelişmeler sonrasında merakla beklenen cevap Erco Müzik’ten geldi. Şarkıyı Seda Sayan albümünde okuyacak.

Bir dönem aralarından su sızmayan Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses arasında fırtınalar kopmuştu. Bu konuda ser verip sır vermeyen Seda Sayan hiçbir ortamda İbrahim Tatlıses’in adını anmamaya özen gösteriyordu. İkili arasında uzun zamandır gün ışığına çıkmayan bu gerginlik bu şarkı ile iyice alevlendi.

Taşkın Sabah ile çalıştığı 3 Şarkılık maksi single hazırlayan Seda Sayan Erco müziğin  bu şarkıyı Seda Sayan'a okutma ısrarına karşı single çıkış tarihini değiştirdiği belirtildi. Hoş Gelmiş isimli Şarkının Klip çekimi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Seda Sayan İse konuya açıklık getirdi..

 Sayan şöyle konuştu: “Erkan Çelik ve Coşkun Yıldız şarkıyı özellikle bana okutmak istediklerini söylediler ve şarkıyı dinleyince bende heyecanlandım çünkü çok güzel ve ses getirecek bir şarkı”. “İnşallah güzel olacak” dedi..

Uzun bir süredir görüşmeyen Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses cephesinde yeniden alevlenen kırgınlığın sebebi bu defa “Hoş gelmiş” oldu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseda sayan  ibrahim tatlıses