UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. MEHMET ALİ YILMAZ ‘’O’’ LAFI ‘’BENİM HALA UMUDUM VAR’’ İÇİN SÖYLEMİŞ OLABİLİR! GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’U KAHKAHAYA BOĞDU!

RATING ANALİZİ!.. MEHMET ALİ YILMAZ ‘’O’’ LAFI ‘’BENİM HALA UMUDUM VAR’’ İÇİN SÖYLEMİŞ OLABİLİR! GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’U KAHKAHAYA BOĞDU!

RATING ANALİZİ!.. MEHMET ALİ YILMAZ ‘’O’’ LAFI ‘’BENİM HALA UMUDUM VAR’’ İÇİN SÖYLEMİŞ OLABİLİR! GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW’U KAHKAHAYA BOĞDU!

Yetenek Sizsiniz’in bitmesiyle sonuçlarda değişti.

Küçük Ağa yine büyük sonuçlara imza attı. Dizi dün akşam totalde 30, AB’de 32 share almayı başardı.

Dizide Mehmet Can’ın annesi (Sinem) ve babası(Ali) boşandı sonuçlar tavan yaptı.

Bu sonuçların bu kadar yüksek gelmesinde dizinin eğlenceli, komik ve insanlara hitap etmeyi başarmasının yanı sıra Yetenek Sizsiniz’in bitmesinin de payı var. Nitekim karşısında Yetenek Sizsiniz gibi güçlü bir rakip yoktu.

Totalde Küçük Ağa’nın arkasından Recep İvedik geliyor. Recep zaten rating garantili bir film. Ne zaman yayınlansa iyi sonuçlar alacaktır. Film dün totalde 14 share alarak 2’nci olurken, AB’de 12 share alarak 5’inci oldu.

 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW YÖNETİMİNİ KAHKAHAYA BOĞDU!

Dünün sürprizi Güldür Güldür oldu.

Birçok önemli oyuncunun rol aldığı Güldür Güldür dün özellikle AB’de aldığı sonuçlarla yönetimi çok mutlu etti.

Program hem totalde hem AB’de 14 share almayı başardı. Geçen hafta programın tekrarı yayınlanmış ve 5 share almıştı. Kısacası dün alınan sonuçlar iyiden bile ötede Güldür Güldür ekibi ve Show Tv için.

Programda seyirci ile yapılan sohbetler komikti, yapılan bazı skeçler televizyonda iyi sonuçlar alan programlardan uyarlanmıştı (Bu tarz skeçler her zaman izlenir) uzun lafın kısası izlenecek işlerin olduğu seyirciyi eğlendiren işler ortaya koyulduğu zaman sonuçlar çok iyi oluyor

Ancak şimdi sorun ise çıtayı çok yükseltmeleri oldu. Show Tv’de iyi bir şeyler ortaya konulduğu zaman izlenildiği artık kanıtlandı. Güldür Güldür’ün aldığı bu sonuçlar ‘’kanalın izlenme oranı çok düşük’’ bahanesini ortadan kaldırdı. Demek ki güzel bir iş ortaya konulduğunda güzel sonuçlar gelebiliyor.

 

 

MEHMET ALİ YILMAZ ‘’O’’ LAFI ‘’BENİM HALA UMUDUM VAR’’ İÇİN SÖYLEMİŞ OLABİLİR!

‘’Benim Hala Umudum Var’’ dün yayın hayatına veda etti. İlk olarak Star Tv’de yayınlanan dizi sonrasında FOX’a transfer olmuştu.

Ancak bu transfer olmadı, dizi bir türlü tutmadı. Böyle olunca benim aklıma ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz’ın ‘’gol makinesi diye aldık çamaşır makinası çıktı’’ cümlesi geldi.

Bunun nedeni FOX diziyi Star Tv’den büyük umutlarla transfer etmişti ve doğal olarak beklentiler yüksekti. Ancak dizi bir türlü istenileni veremedi yani Mehmet Ali Yılmaz’ın deyimiyle ‘’çamaşır makinası’’ çıktı…

Daha Fox’ta yayınlandığı ilk gün yazmıştım bu transferin bir hata olduğunu. Nitekim sonuçlar da bunu gösterdi…

 

ARA ‘’ÇALIKUŞU’’NA YARAMADI!

Çalıkuşu geçen hafta yayınlanmamıştı. Yani 1 haftalık kısa bir ara verdi dizi. Ancak her zaman yazdığım gibi dizilerin 1 hafta bile ara vermesi yanlış ve tehlikeli. Tabii duruma dizilerin maliyeti ve gelirler göze alındığında bazen kanal ara vermek zorunda kalabilir, ancak bu artık en son alınması gereken karar olmalı diye düşünüyorum.

Nitekim 1 hafta ara veren Çalıkuşu 11 Şubat’ta en son yayınlandığında totalde 13, AB’de 18 share almayı başarmıştı.

Ancak dizi aranın ardından dün yayınlandığında totalde aynı kaldı, ama AB’de 14 share’lere düştü.

Dizinin seyirci kitlesi zaten belli, artık totalde ve AB’de kemikleşmiş bir seyirci kitlesi yarattılar. O yüzden belli bir noktanın altına düşmesi zor. Ama tekrar 18 share’lere dönmesi ne kadar zaman alacak göreceğiz…

 

ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @anilcantanriyar

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanılcan tanrıyar