UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ İÇİN TIKLAYIN!

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ İÇİN TIKLAYIN!

 “UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA? İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ İÇİN TIKLAYIN!

İNENLER

1-Tan: Bir zamanlar yaptığı her şarkısıyla olay olan Tan’ın o eski halinden eser yok şimdi. Her sene albüm yapmasına rağmen şarkılarını bırakın müzik kanallarında, radyolar da bile duyamaz olduk.

Bir dönem yazdığı şarkılar piyasaya damga vuran  Tan’ın bir an önce çuvaldızı başkasına değil kendisine batırması gerekiyor. Tan’ın bu dikkat çeken düşüşü listemizde 1 numara.

(Tan, bir dönem birlikte çalıştığı Deniz Erdem’i şimdi mumla arıyordur herhalde)

Tan’ın 14 Şubat’ta yaptığı yeni şarkıyı sürekli sadece kendisi yazdı durdu Twitter’da, bilen, duyan, ilgilenen bile olmadı. İşte imaj kaybının sonu!..

Şimdi bu gerçekler yazıldığı için bize isyan edecektir Tan; ama aslında durup şöyle bir aynaya baksın ama öncelikle kendine değil de çevresindekilere!!!

2- Can Bonomo: Eurovizyon müzik yarışmasına gideceği zaman yakından tanıdık Can Bonomo’yu… Sonrasında yakaladığı Eurovision fırtınasıyla yakaladığı aşk rüzgarıyla gündeme gelebildi sadece

Şu anda ismini İnstagram sayfasında yayınladığı konserler dışında duyamaz olduk. Zaman zaman karşımıza çıkıyor kendisi ama, maalesef  bizim görmek istediğimiz gibi değil. Ya motosikletle kural tanımaksızın yaptıkları hareketlerle ya da bir güzelle dudak dudağa.

Müzik camiasının duayen isimlerinin kendisi hakkında yaptıkları “Eurovizyon’dan sonra iş bile bulamaz” yorumları şu anda haklı olduklarını doğrular cinsten. Can Bonomo, umarız kendisini toplar ve yaptığı müziklerle karşımıza çıkar.

3- Gizem Karaca: Gizem Karaca’nın çıkışı her kesim tarafından büyük dikkat çekmişti.

Muhteşem Yüzyıl, Eve Düşen Yıldırım ve Emir’in Yolu derken, bir anda ekranların aranan yüzü olmuştu. Fakat bu çıkış fazla sürmedi ve işler tersine döndü. Emir’in yolu dizisinden sonra hiçbir projede yer almayan Karaca, en büyük şoku uyuşturucudan gözaltına alınmakla yaşadı. Bu konulara fazla girmek istemiyoruz.

Kariyerine yeni bir sayfa açan Güzel oyuncu, Star Tv’de ekranlara “Benim Hala Umudum Var” dizisi ile karşımıza çıktı ama istenileni veremedi. Proje kanal değiştirdi, ha oldu ha olacak derken final yapma kararı aldı.

Şu sıralar adını bile duyamadığımız Gizem Karaca’nın en kısa sürede toparlanmasını istiyoruz. Gizem Karaca bu düşüşü ile listemizde 3 numaradaki yerini aldı.

4-Rober Hatemo: Gözlerimi kapatıp 10 yıl öncesine gitsem, Rober Hatemo’nun o zamanki yaptığı işleri saymakla bitmez.

Ama hayat çok acımasız özellikle sanat camiası daha da acımasız!.. Yıllardır ne bir albüm yaptı, ne de başka bir projede yer aldı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında gördük, aldığı aşırı kilolar da işin başka bir boyutunu gözler önüne serdi.

Rober Hatemo’nun hızlı düşüşü, listemizde 4 numaralı yerini aldı.

Ve maalesef şu anki durumuyla hiçbir çıkış şansı görülmüyor Rober Hatemo’nun… Aylardır sürekli albüm hazırlayacağız diye kandırıldığını duyuyoruz o kadar!.. Bakalım Rober’in sabrı ne kadar dayanacak?.. Şu anki yok oluşuyla Rober’in aslında bu listede bile yer alması lüks!!! Yani en azından bir yerde adı geçmiş oldu!..

5- Tolgahan Sayışman: Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın rol aldığı Lale Devri dizisi geçtiğimiz günlerde final yaptı.

Tolgahan Sayışman, hızlı koştu çabuk yoruldu!.. Yakışıklı oyuncunun kendi jenerasyonundaki oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un, adeta gölgesinde kaldı. Kenan ve Kıvanç’ın rol aldığı diziler reyting rekorları kırarken oynadığı filmler ise gişede büyük ses getiriyor.

Tolgahan Sayışman yıllardır oynadığı Lale Devri dizisinde tam bir patlama yapamadı. Geçtiğimiz yıl “Sürgün” adlı bir filmde rol aldı ama filmin durumu ortada. Yakışıklı oyuncunun kendisine yakışan doğru rolü oynaması gerektiğini düşünüyoruz. Umarız kendisini en kısa zamanda tam bir patlama yapabileceği yeni bir projede görürüz…

   

ÇIKANLAR!

1-Semih Kaya: Genç futbolcu Hafta sonu oynanan Beşiktaş maçında yaptığı örnek davranışla 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kurdu.

Semih Kaya’nın yapmış olduğu bu örnek davranış, Avrupa’da manşetleri süslerken bizim listemizde de, 1 numaralı yerini aldı.

2-Erdem Kınay-Merve Özbey: Erdem Kınay ve Merve Özbey’in imza attıkları “Helal ettim” şarkısını gittiğiniz her yerde duymak mümkün.

Zaten şarkının başarısı, müzik listelerinde aldığı yer ile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Genç çift çıkanlar listemizde 2 numara.

3-Kıvanç Tatlıtuğ: Yakışıklı oyuncu hangi projede yer alsa, o proje adeta zirve yapıyor.

Geçtiğimiz dönem “Kuzey Güney” bir efsane yaratan Tatlıtuğ, “Kelebeğin Rüyası”  filmindeki performansı ile büyük dikkat çekti. Her sezon ekranların aranan ismi olan yakışıklı oyuncu, hayranlarının karşısına “Kurt Seyit ve Şura” dizisiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Kafasını kaşımaya vakti olmayan Kıvanç Tatlıtuğ, çıkanlar listemizde 3 numarada.

 

4-Ceylan: Bulunduğumuz camiada kendinden iyi bir şekilde bahsettiriyorsan başarılısın demektir. Ceylan’da kendinden her fırsatta iyi bir şekilde bahsettirmeyi başarıyor.

Önce Victoria Beckham imajı ile adından söz ettirdi, sonrasında ise “Dım Dım Yar” adlı şarkıyı söyleyerek. Bu çalışma azmini göz önünde bulundurursak Ceylan’ın  listemizde yer alması gerektiğini düşündük. Zaten listelerdeki yeri belli. Ceylan’ın bu azmi listemizde 4 numarada.

5-Funda Arar: Beste fabrikası Sinan Akçıl imzalı “Hafıza” şarkısına yaptığı yorumla kulakların pasını silen Funda Arar gittiğiniz her yerde çalınıyor… Arar’ın şarkısı çalındıkça da, güzel şarkıcının popülaritesi gün ve gün artmaya devam ediyor… Arar, “Hafıza” şarkısıyla çıkanlar listemizde 5 numara…

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar