UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLERİN INSTAGRAM HESAPLARINDAN PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLARI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜ İSİMLERİN INSTAGRAM HESAPLARINDAN PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLARI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

ÜNLÜ İSİMLERİN INSTAGRAM HESAPLARINDAN PAYLAŞTIKLARI FOTOĞRAFLARI MERAK EDİYOR MUSUNUZ?

BENNU GEREDE

Bennu Gerede, instagram hesabını sıkça kullanan ünlü isimlerden. Gerede oğluyla kayak yaparken fotoğrafını paylaşmış ve “Nihayet Bütün Aileme Kavuştum”notunu düşmüş.

CEYDA ATEŞ

Oyuncu Ceyda Ateş, instagram hesabında sevgilisi Buğra Toplusoy’la eğlenirken çekilmiş fotoğrafını ekleyerek düşman çatlattı. Ateş fotoğrafına “AŞKIM” notunu yazdı.

GÜLBEN ERGEN

Gülben Ergen öncülüğünde başlatılan Çocuklar Gülsün Diye kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Ergen instagram hesabında kendisi gibi bu işe gönül verenlerle fotoğrafını paylaşarak “ Kocaman Yürekler Toplandık” yazdı.

HÜLYA AVŞAR

Hülya Avşar instagram kullanan ünlüler listesinde en başa adını altın harflerle yazdırabilir. Sık sık paylaşım yaparak takipçilerini, onunla iletişim halinde kalmak isteyen sevenlerini mest ediyor.

Avşar kızı bu kez de İlkokul 1.sınıf fotoğrafını paylaştı ve “Bu resim bende bile yok yahu” yazdı.

EBRU AKEL

Sunucu ve oyuncu Ebru Akel, objektiflere poz verdiği sırada fotoğraflarına bakarken çekilmiş olan fotoğrafını instagram hesabında paylaştı. Akel, “İşini ve Beni Seven İnsanlar” notunu yazdı.

DERYA ŞENSOY 

Derya Şensoy’da sıkça instagramda hayranlarıyla ölümsüzleştirdiği anlarını paylaşan ünlülerimizden. Şensoy bu kez paylaştığı fotoğrafına “ İki Canlı Yayın 4 saatlik uyku” notunu düştü ve isyan etti.

IRMAK ATUK

Fanatik Galatasaraylı olan Irmak Atuk, Beşiktaş galibiyeti sonrası Galatasaray’lı şalıyla çekilmiş fotoğrafını instagram’da paylaştı. Atuk, Beşiktaş’lı sevenlerine ve dostlarına nispet yaptı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhülya avşar  instagram  ceyda ateş