UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOCASI MUSTAFA TAŞPINARLI GÜNAY’DA AÇIKLADI:“SİBEL CAN SAHNELERİN HANIMAĞASI”!

HOCASI MUSTAFA TAŞPINARLI GÜNAY’DA AÇIKLADI:“SİBEL CAN SAHNELERİN HANIMAĞASI”!

HOCASI MUSTAFA TAŞPINARLI GÜNAY’DA AÇIKLADI:“SİBEL CAN SAHNELERİN HANIMAĞASI”!

Eğlence sektöründe Türkiye’nin en önemli markası ve en nezih mekanı Günay Restaurant’ta önceki gece sahnelerin en güzel solisti Sibel Can sahneye çıktı.

Ünlü şarkıcı 3 saat boyunca hem şarkı söyledi hem de sık sık, kendisini müziğin kıvrak ritimlerine kaptırarak dans etti.

YENİ ALBÜMDEN ŞARKILAR SÖYLEDİ

Ünlü sanatçı sahneye yeni albümünden ‘Kış Masalı’ isimli şarkıyla çıktı. Albüm çıkalı henüz bir hafta olmuştu ama hayranları şarkıyı çoktan ezberlemişti; Günay’daki yaklaşık 500 kişilik koro ‘Kış Masalı’nı Sibel Can’la birlikte söyledi.

 Sanatçı ardından, yeni albümüne ismini veren ‘Galata’ isimli şarkıyı seslendirdi. Halil Sezai’nin bestesini söyledikten sonra konuklara “Sevdiniz mi Galata’yı diye sordu ve yoğun alkış aldı.

Ardından da şöyle dedi: “Albümde Fettah Çan’ın bir şarkısı var: ‘Erkek Erkeğe’; şimdi onu söyleyelim, sonra eski şarkılara geçeriz.” Orkestraya dönen Sibel Can, “Şöyle erkek erkeğe bir aranıza gireyim bende” dedi ve yerini kendisine veren kemancının sandalyesine oturarak şarkıyı orkestrasındaki erkeklerin arasında söyledi.

ELLERİ GÖRMEZSEM OYNAMAM!

 Sibel Can programının ikinci bölümünde kendi şarkılarının yanı sıra, Sezen Aksu’dan, Ahmet Kaya’dan, İbrahim Tatlıses’ten ve Orhan Gencebay’dan şarkılar söyledi.

 Hareketli şarkılarda bir an bile yerinde durmayıp dans eden Sibel Can, ‘Bence Talih’ isimli hareketli şarkıyı söylerken müthiş bir dans şov sundu. Ancak alkışı az bulan sanatçı, darbuka soloyu durdurdu ve konuklara şöyle dedi: “Elleri görmek istiyorum, Vallahi dans etmem. Alkış yoksa dans da yok ona göre”

Yoğun talep üzerine üzerine Sibel Can’ın 1 Mart Cumartesi akşamı bir kez daha Günay Restaurant sahnesinde hayranlarıyla buluşacağı öğrenildi.

 SİBEL CAN’IN FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsibel can  günay restaurant  galata