UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KANALTÜRK’ÜN SEVİLEN PROGRAMI MUHABBET OLSUN’DA BU HAFTA DİLARA ENDİCAN’A CAN BONOMO VE ŞÜKRAN OVALI KONUK OLDU!

KANALTÜRK’ÜN SEVİLEN PROGRAMI MUHABBET OLSUN’DA BU HAFTA DİLARA ENDİCAN’A CAN BONOMO VE ŞÜKRAN OVALI KONUK OLDU!

 KANALTÜRK’ÜN SEVİLEN PROGRAMI MUHABBET OLSUN’DA BU HAFTA DİLARA ENDİCAN’A  CAN BONOMO VE  ŞÜKRAN OVALI KONUK OLDU!

 Kanaltürk’ün sevilen programı Muhabbet Olsun’da bu hafta Dilara Endican “Delirmek Belirmekti” adlı ilk şiir kitabıyla oldukça dikkat çeken başarılı müzisyen Can Bonomo’yu ve Televizyon dizilerinin güzel yüzü , başarılı oyuncu Şükran Ovalı’yı ağırladı.

 “Delirmek Belirmektir”

Programda çıkardığı ilk şiir kitabı “Delirmek Belirmektir” ilgili ilginç açıklamalar yapan Can Bonomo; Dilara Endican’ın “Delirmek Belirmek midir ?” sorusuna : “Bence delirmek hakikaten çok  görkemli bir olgu.46 raporu denilen delilikten bahsetmiyorum illa ki .Delirmek bir insanın içindeki bir şeyi sanatsal olarak dışarı çıkarması ya da “ya ben bunu acaba yapsam mı yapmasam mı” deyipte o işi çılgınca yapıyor olmasındaki o delilik o cesaret.Bence bir şey ya güzel olmalıdır ya da o şey hiç yoktur.Delirmekte tıpkı buna benziyor.Mesela 26 yaşında bir lirik yazarının ben şiir biriktiriyorum ve Türk edebiyatına yazdığım bir kitabı koymak istiyorum demesi bence bir delilik ve böyle belirebiliyorsun bir şekilde.Çünkü bak bu var artık masanın üstünde ve bir çok masanın da üzerinde var ve aynı zamanda belirmekte tam olarak bu işte.” Diyerek kitabında bulunan “Pencere Bakması” adlı şiirini de kendi yorumuyla Tv’de ilk kez Muhabbet Olsun izleyicileri için seslendirdi.

 “Şükran Ovalı’ya sürpriz evlilik teklifi”

Dilara Endican programında konuklarına sokak röportajları vasıtasıyla halktan gelen soruları da yöneltmekle birlikte bir erkek izleyicinin Şükran Ovalı’ya yaptığı sürpriz evlenme teklifi de izleyicilere eğlenceli anlar yaşatırken Şükran Ovalı bu teklife esprili bir dille : “Ben gidiyorum.Sanırım meydanda beni bekliyor.Beni en çok kendinden emin oluşunu ve özgüvenini çok sevdim.” Şeklinde yanıt verdi.

 

  “Kitabım çocuğum gibi”

Dilara Endican’ın “Kitabı ilk eline aldığında ne hissettin ?” sorusuna Can Bonomo:

“Çok acayipti.Yani ben ilk albümde de yaşadım bunu aynı zamanda müzik yapıyoruz zaten ama albüm çok daha kolaboratif bir işin ürünü fakat şiirde sen tek başınasın. Yalnız adam;Forvet,bitti.Dolayısıyla o biraz daha senin çok klişe olacak ama çocuğun gibi bir şey oluyor.

“Al  sen bu şiirlerle beste yap ama o besteyi de kimseye söyleme .”

Dilara Endican’ın kitabın editörlüğünü de Küçük İskender’in yaptığını belirtmesi üzerine Can Bonomo;

Küçük İskender benim ustam zaten.Şiirle ilk haşır neşir olmaya başladığımdan beri yakından takip ettiğim hakikaten yaşayan en büyük ustalarımızdan bir tanesi.Ben aylık dergilere şiirler verirken o da bunların bazılarına rastlıyordu.Bazen beğenisini dile getirmek için bazen de beni uyarmak için ya da hatalarımı düzeltmek için çok istişarelerimiz oldu.En sonunda  beni aradı bir gün ve “Hadi oğlum sen şiir deyip duruyorsun sağda solda getir şu şiirlerini bir  toparlayalım o zaman.” Dedi. “İyi usta getireyim dedim götürdüm.

“Ben bunu özellikle seçtim.”

Programda Dilara Endican Şükran Ovalı’nın bir çok farklı rolde oynamasından bahsetmesi ve farklı rollerin gelmesi bir oyuncu için avantaj mı yoksa dezavantaj mı ? “sorusu üzerine Şükran Ovalı;

“Bu kesinlikle benim tercih ettiğim ve seçtiğim bir şeydi ve bu konuda çok zorlandım aslında samimi olmak gerekirse.Bir Bulut Olsam’dan sonra hep benzer roller gelmeye başladı ve bizim ülkemizde maalesef böyle bir durum var. Bir şey oynuyorsun ve üzerine yapışıyor ve sonra hep ona benzer şeyler geliyor ve o zaman keyifli olmuyor . dedi.

 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13