UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. VE İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ?..

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. VE İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ?..

“UÇANKUŞ”UN OLAY YARATAN “İNENLER-ÇIKANLAR” KÖŞESİNDE BUGÜNLERDE KİMLER İNİŞTE, KİMLER ÇIKIŞTA?.. VE İNİŞ-ÇIKIŞ NEDENLERİ?..

NEDEN İNDİLER?..

1- Hadise “inenler” listesine bir numaradan giriş yapıyor. “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri üyeliği yaptığı dönemlerde yanında da yer alan sanatçıların da desteğiyle gündemde yer buluyor fakat yarışma sona erdiği gibi adeta yok oluyor!.. Son yaptığı “Visal” single’ı da başarısızlık sonuçlanan Hadise, bu gidişle “Popstar” çizgisini kaybedecek!..

2- Murat Dalkılıç, yeni şarkısı “Neyleyim İstanbul” ile muhteşem bir çıkış yakalamıştı. Yakışıklı popçunun, hit olan şarkısının ardından yeni bir şarkı ile gündemde olması gerekirdi. Fakat Dalkılıç, Merve Boloğur’la olan ilişkisi ve güzel oyuncuyu aldatması haberleriyle gündeme gelerek hızlı bir düşüşe geçti.

3-Tolga Karel, bir dönem dizilerin aranan ismiydi ve canlandırdığı rollerle gündem yaratıyordu. Ama yakışıklı oyuncu son dönemde özel hayatındaki olaylarla gündem olmaya başladı. Ve bu olaylar Karel’in kariyerini etkilemeye başladı ve Karel düşüşe geçti.

 4-Aşkın Nur Yengi son yıllarda yok olmaya başladı. Kendi klasmanındaki Candan Erçetin, Zuhal Olcay gibisanatçılar büyük konserleriyle adlarından bahsettirirken Aşkın Nur Yengi yok olmaya başladı. Ama tabii ki biz onun gibi başarılı bir sanatçıyı unutmadık. Güzel şarkıcı bir an önce büyük konserler ve albüm çalışmasınabaşlamalı.  

5- Beren Saat’in “İntikam” dizisi bir türlü dikiş tutturamadı ve havlu attı. Bunun tüm yükünü Beren Saat’e yüklememek lazım fakat tabii ki kariyerini etkiledi. Bundan sonraki projesini çok dikkatli seçmeli. Yoksa “çıkanlar”da da göreceğiniz gibi Serenay Sarıkaya, Beren’in tahtına oturacak!..

NEDEN ÇIKTILAR?..

1- Sibelcan, yeni albümü çıkarır çıkarmaz “Yarim” şarkısıyla gündeme bomba gibi düştü!.. Albüm döneminde şarkılarını çok dikkatli seçen Sibelcan’ı yine çok tempolu bir konser maratonu bekliyor!..

2-Ferhat Göçer, görkemli klibi ve muhteşem şarkısı “Git” ile tüm listelerde bir numara yükseldi. Başarılı şarkıcı “git” şarkısının rüzgarıyla hemen yeni bir şarkıyla da gündeme bomba gibi düşecektir!..

3-Serenay Sarıkaya “Medcezir” dizisiyle artık rüştünü ispatladı ve bir dönem Beren Saat’in konuşulduğu kadar konuşulmaya başladı. Dizinin tutmasıyla da çok bağlantılı olan bu çıkışın sürmesi artık Serenay’ın ellerinde. Bu avantajı kaybetmemesi için çok dikkatli olması lazım.

4-Mehmet Gezegen, Kral Tv’yi her daim gündemde tutmaya devam ediyor. Usta radyocu, “Mehmet’in Gezegeni”programının yeni yayın döneminde de başlayacağı haberleriyle yine merak uyandırarak “çıkanlar” listesine girmeyi başardı!..

5-Ayşe Özyılmazel, yeni şarkısıyla hemen gündem olamaya başladı. Özyılmazel’in güzel şarkısı da başarılı klibi de önümüzdeki günlerin en çok konuşulanları olacak!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13