UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZEL GÜNLERDE TARİFELERİNİ KATLAYARAK ÜCRET ALAN SANATÇILAR 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE NE KADAR KAZANACAK?

ÖZEL GÜNLERDE TARİFELERİNİ KATLAYARAK ÜCRET ALAN SANATÇILAR 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE NE KADAR KAZANACAK?

ÖZEL GÜNLERDE TARİFELERİNİ KATLAYARAK ÜCRET ALAN SANATÇILAR 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE NE KADAR KAZANACAK?

Özel günlerde tarifelerini katlayarak ücret alan sahnelerin sevilen sesleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bu fırsattan yararlanamadı.

 Bu kez yüksek ücretler, yerini makul rakamlara bıraktı. Sezen Aksu yine en yüksek ücreti alırken, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ikinci sırada yer buldu. İşte ünlü şarkıcıların Sevgililer Günü tarifeleri…  

MİNİK SERÇE YİNE YÜKSEK UÇTU
Şu ara­la­ra İz­mi­r’­de bu­lu­nan an­ne­si Şeh­ri­ban Ha­nı­m’­ın has­ta­lı­ğı se­be­biy­le  zor gün­ler ya­şa­yan Se­zen Ak­su,14 Şu­ba­t’­ta Bos­tan­cı Gös­te­ri Mer­ke­zi­’n­de kon­ser ve­re­cek. O ge­ce­ki per­for­man­sın­dan 200 bin li­ra ala­cak olan Se­zen Ak­su’yu iz­le­me­nin be­de­li ise 67.50-133.00 TL ara­sın­da.
KIBRIS’TA SAHNE ALACAK
Fran­sa Cum­hur­baş­ka­nı Fran­ço­is Hol­lan­de­’dan  ede­bi­yat ve sa­nat ni­şa­nı alan Can­dan Er­çe­tin, Kıb­rı­s’­ta sah­ne ala­cak. Sah­ne­de­ki ener­ji­siy­le unu­tul­maz bir gün ya­şat­ma­ya ha­zır­la­nan Er­çe­tin, 90 bin li­ra ala­cak.
GÜLLER İÇİNDE SAHNEYE ÇIKACAK
Ünlü şarkıcı Funda Arar, İzmirli hayranları ile bir araya gelecek. Güllerle donatılan  özel bir sahnede şarkılarını söyleyecek olan ünlü şarkıcı, 110 bin lira kazanacak.
Sevilen şarkılarını seslendirecek
Pop mü­zi­ğin kra­li­çe­si Han­de Ye­ner, İs­tan­bu­l’­da  se­ven­le­riy­le bu­lu­şa­cak. Ye­ne­r’­in şar­kı­la­rı­nı din­le­mek is­te­yen­ler 125– 375 TL ara­sın­da üc­ret öde­ye­cek. Ün­lü şar­kı­cı 50 bin li­ra ala­cak.
Yeni şarkılarıyla coşturacak
‘Kış Ma­sa­lı­’ ad­lı par­ça­sıy­la bü­yük be­ğe­ni top­la­yan Si­bel Can da 14 Şu­ba­t’­ta sah­ne alan ün­lü­ler ara­sın­da. Ün­lü as­so­list bu ge­ce için 110 bin li­ra ala­cak.
GÖÇER ÖZEL REPERTUVAR HAZIRLIYOR
Ün­lü sa­nat­çı Fer­hat Gö­çer en be­ğe­ni­len aşk şar­kı­la­rı­nı İs­tan­bul­lu hay­ran­la­rı için  söy­le­ye­cek. Bu ge­ce­nin kar­şı­lı­ğın­da 40 bin li­ra ka­za­na­cak olan sa­nat­çı özel bir re­per­tu­var ha­zır­lı­yor.
İKİ KI­TA ARA­SIN­DA
Gök­sel, Ga­la­ta­sa­ray Ada­sı’n­da sah­ne ala­cak. Şar­kı­la­rı­nı iki kı­ta ara­sın­da söy­le­ye­cek olan şarkıcı 45 bin  ala­cak.
KUZEYİN OĞLU 150 BİN LİRA ALACAK
Karadeniz'in güçlü sesi Volkan Konak, Kıbrıs’taki hayranlarıyla buluşacak.  Sevenlerine duygu seli yaşatmaya hazırlanan Konak, 150 bin lira kazanacak.
SAHNE ÇALIŞMALARINA ARA VERMİŞTİ
Bir sü­re din­len­mek için sah­ne ça­lış­ma­la­rı­na ara ve­ren Ser­dar Or­taç 14 Şu­bat Sev­gi­li­ler Gü­nü­’n­de sus­kun­lu­ğu­na ara ve­re­cek. Sah­ne İs­tan­bu­l’­da şar­kı­la­rı­nı ses­len­di­re­cek olan Or­taç, 140 bin li­ra kazanacak. Bi­let Fi­ya­tı: 235– 570 TL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvolkan konak  sezen aksu  ferhat göçer  göksel