UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM AİLE MESLEĞİNE GERİ DÖNÜYOR! PEKİ YA HANGİ ÜNLÜ HANGİ ALANDA YATIRIM YAPIYOR?

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM AİLE MESLEĞİNE GERİ DÖNÜYOR! PEKİ YA HANGİ ÜNLÜ HANGİ ALANDA YATIRIM YAPIYOR?

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM AİLE MESLEĞİNE GERİ DÖNÜYOR! PEKİ YA HANGİ ÜNLÜ HANGİ ALANDA YATIRIM YAPIYOR?

Birçok ünlü isim sanat dünyasından kazandıklarıyla restoran yatırımları yapıyor. İbrahim Tatlıses’in başlattığı furyanın son temsilcisi ise Mustafa Sandal. Sandal, Nusr’et markasının kurucusu işadamı Mithat Erdem ile birlikte lüks Türk restoran konsepti hazırlıyor. Daha önce Cüneyt Kurt ile Bodrum Mandal Otel’i işleten şarkıcının dışında Burak Özçivit, Kibariye, Alişan ve Muazzez Ersoy’un da yatırımları bulunuyor.

 ÖNCÜ TATLISES

 İbrahim Tatlıses: Sanatçılar arasında bu sektöre ilk giriş yapan isim. Tatlıses Lahmacun’la piyasaya giren şarkıcı bu yatırımını daha sonra devretti. Seyrantepe’de Tatlıses Kebap’ı açıp, yurtdışında süt ürünleri yaptırdı. Kebap sonrası tüm Türkiye’de çiğ köfte şubeleri açtı. Daha sonra ise baba mesleği olan ciğerciliği ‘İTS Ciğer’ olarak hayata geçirdi.

 AİLE MESLEĞİ DÖNERCİLİK

 Burak Özçivit: Burak Özçivit de, İbrahim Tatlıses gibi baba mesleğini canlandırıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı ‘Balibey’ karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu bu isimde bir dönerci açtı. Babası ve dedesi dönerci olan Özçivit markasını şubeleştirmeyi de düşünüyor…

 Muazzez Ersoy: Türk Sanat Müziği’nin önemli sesi Muazzez Ersoy, Tatlıses kadar olmasa da yeme-içme sektörünün gediklilerinden. Ersoy,Küçükyalı Şenol Kolcuoğlu Kebap’a ortak…

 Kibariye: Kibariye de döner furyasına uyan isimler arasında. Sanatçının restoranının ismi ‘Hat Döner.’

 Alişan: Daha önce Nişantaşı’nda bir kafeyi devralan Alişan şimdi de steak işine giriyor. Günaydın’da ismini duyuran Gürkan Topçu ile anlaşan şarkıcı Nişantaşı’nda steak house açacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13