UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. AYI YOGİ, RATING BALINI YİYEMEDİ!.. BENİ AFFET’İN İSTİKRARI İMRENDİRİYOR! YALAN DÜNYA YİNE AYNI!.. VE TRT ÇOCUK!!!

RATING ANALİZİ!.. AYI YOGİ, RATING BALINI YİYEMEDİ!.. BENİ AFFET’İN İSTİKRARI İMRENDİRİYOR! YALAN DÜNYA YİNE AYNI!.. VE TRT ÇOCUK!!!

RATING ANALİZİ!.. AYI YOGİ, RATING BALINI YİYEMEDİ!.. BENİ AFFET’İN İSTİKRARI İMRENDİRİYOR! YALAN DÜNYA YİNE AYNI!.. VE TRT ÇOCUK!!!

Karagül totalde zirveyi bırakmazken, Med Cezir AB’de yerini korudu!...

Karagül totalde 27, AB’de 18 share aldı. Dizi artık totalde biraz fark açmaya başladı.

Med Cezir ise AB’deki yerini artık oldukça sağlamlaştırdı…

Dizi dün totalde 21, AB’de 25 share aldı. Şunu belirtmek istiyorum ki Med Cezir için kırılma noktası Ocak’ın ilk haftasında çoğu dizi yayınlanmazken yeni bölümüyle ortaya çıkıp seyirciyi topladığı haftaydı…

AYI YOGİ RATING BALINI YİYEMEDİ.

Dün Dila Hanım’ın yerinde Ayı Yogi yayınlandı. Show Tv’nin bu hafta hiçbir diziyi yayına sürmemesi bakalım haftaya nasıl bir sonuç verecek?

Ancak biz bu haftaya bakalım. Dila Hanım’ın yerine çocukları çekmek için yayınlanan Ayı Yogi ratıng balını yiyemedi.

Film totalde 8, AB’de 6 share’de kaldı. Kısacası film beklenen çocuk seyirciyi çekemedi. Gel gelelim filmden sonra gençleri çekmek amaçlı yayınlanan Çılgın Dersane de totalde 7, AB’de 3 share’de kaldı. Yani Show Tv’nin planları birer birer suya düştü…

Durum böyle olunca dün gece Okan Bayülgen’in işleri daha da zorlaştı. Ancak usta isim totalde aynı seviyelerde seyretmiş olsa da AB’de bu durumun altından kalkmasını bildi. Makina Kafa dün totalde 7, AB’de 12 share aldı.

Beyaz Show ile arasında çok fark var diyebilirsiniz, ancak Show Tv’nin genel izlenme oranları ve Makina Kafa’nın önünde yayınlanan programların AB’de çökmesi nedeniyle haksızlık yapmış olursunuz.

Sonuçta bir tarafta bıçak diğer tarafta silah varken kavga adil olmaz…

 YALAN DÜNYA YİNE AYNI!..

Yalan Dünya yine aynı sonuçları aldı…

Aslında yeni rating sisteminde, yeni deneklerle büyük hayal kırıklığı yaşadı Yalan Dünya. Eskiden AB’de çok iyi sonuçlar alan dizi AB’nin standartlarının düşmesiyle birlikte düştü…

Ama bu düşüşün tek nedeni bu değil. Dizinin artık eski havası da yok. Diziyi hızlandırma amaçlı girişimlerde bulunulmuyor değil, örnek olarak Gülistan’ın dün doğum yapması vs.

Yapılan bu girişimler ise başarılı mı, başarısız mı bunun kararını Kanal D yönetimi karar verecektir.

Yalan Dünya totalde 6, AB’de 12 share aldı.

 BENİ AFFET’İN İSTİKRARI İMRENDİRİYOR!

Star Tv’nin günlük dizisi Beni Affet’in istikrar abidesi tavrı imrendiriyor.

Dizi çok iyi bir kitleyi kemikleştirmeyi başardı.

Dizi ne olursa olsun seyirciyi izletmeyi başarıyor, kutlamak gerek çoğu dizi bu başarıyı yakalamak için çok uğraşsa da başaramıyor…

Beni Affet dün totalde 17, AB’de 28 share almayı başardı. Evet 28 share gerçekten imrendirecek bir rakam.

İzlenme oranının (rating) PT’ye göre çok daha düşük olduğu bir saatte dizi üst sıralarda yer almayı başarıyor…

 TRT ÇOCUK UÇTU!..

Dün totalde 23 tane, AB’de 21 tane TRT Çocuk programı var…

Yani barometreye baktığımızda hem AB’de, hem totalde programların 5’te 1’nden daha fazlasını TRT Çocuk programları dolduruyor. Belki de buna bir önlem alınması gerekebilir.

Nitekim evde çocukların televizyon hakimi olduklarını biliyoruz ancak bu kadar fazla programın barometreye girmiş olması bir o kadar diğer programları dışarı atıyor demek… 


ANILCAN TANRIYAR

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @anilcantanriyar

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating  reyting