UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU VE TİYATROCU ERDAL ÖZYAĞCILAR TİYATRO KURDUĞUNU AÇIKLADI!

ÜNLÜ OYUNCU VE TİYATROCU ERDAL ÖZYAĞCILAR TİYATRO KURDUĞUNU AÇIKLADI!

ÜNLÜ OYUNCU VE TİYATROCU ERDAL ÖZYAĞCILAR TİYATRO KURDUĞUNU AÇIKLADI!

Başrollerini Demet Akbağ’la birlikte paylaştığı “Sevdaluk” dizisinde oynayan başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

 “Tiyatro Martı” adında bir tiyatro kurduğunu söyleyen Özyağcılar;"Zaten hep düşünüyorduk böyle bir şeyi, bu seneye nasipmiş. Geçtiğimiz yazdan bu yana bu işin kurgusu içindeyiz, geç bile kaldım diyebilirim ama zamanı bu zamanmış. Yaptık 'Tiyatro Martı' diye, güzel de iki oyunumuz var. Şimdi bir tanede Güzin’in oynayacağı oyun arıyoruz ama bu sadece bizim aile tiyatromuz değil, bütün genç konservatuvar mezunu oyunculara kapımızı açıyoruz, oyunlarıyla gelsinler. Biz henüz kuruluş aşamasında olduğumuz için, her halde seneye ya da öbür seneye o genç arkadaşlarla daha çok dirsek temasına geçeceğiz” dedi.

 İlk oyunlarının 28 Ocak’ta bu hafta perde açacağını söyleyen Erdal Özyağcılar; “Kadına şiddetle ilgili, kadına tecavüzle ilgili bir oyunumuz var, çok güzel bir oyun, herkesi bekliyorum” dedi. Gazetecilerin “Dizide kazandığınızı tiyatroya mı aktarıyorsunuz?” sorusuna gülümseyen Özyağcılar; “Dizilerde kazandığımızı tabii tiyatroya aktarıyoruz, sinemaya pek giremiyorum ama biz ailece tiyatrocu olduğumuz için tiyatroya yatırıyoruz” dedi.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13