UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞARILI YORUMCU FETTAH CAN ÇIKACAĞI ANADOLU TURNESİNDE NE KADAR KAZANACAK?

BAŞARILI YORUMCU FETTAH CAN ÇIKACAĞI ANADOLU TURNESİNDE NE KADAR KAZANACAK?

BAŞARILI YORUMCU FETTAH CAN ÇIKACAĞI ANADOLU TURNESİNDE NE KADAR KAZANACAK?

Onlarca hit şarkıya imza atan söz yazarı, besteci ve yorumcu Fettah Can, şubat ayında Anadolu turnesine çıkacak. 1 ayda 15 konser verecek sanatçının cebine 500 bin lira girecek.

Işın Karaca, Gülben Ergen, Zeynep Casalini, Levent Yüksel, Demet Akalın, Hande Yener gibi birçok ünlü isme beste veren ve son dönemde yorumcu kimliğiyle de adını duyuran Fettah Can, şubat ayında rekor kıracak. Geçtiğimiz aylarda çıkarttığı  üçüncü stüdyo albümü ‘Yalanlar Cumhuriyeti’ hayran kitlesini artıran Fettah Can, şubat başında Anadolu turnesine çıkacak. 1 ayda 15 konser verecek olan Can, 500 bin lira kazanacak.

 ‘KONSER VERMEKTEN ŞARKI YAZAMIYORUM’

 Yoğun bir döneme giren şarkıcı, “Türkiye’de en çok konser verenlerden biriyim. İki günde bir farklı yerlerde sahneye çıkıyorum. Tek üzüntüm, artık eskisi gibi şarkı yazmaya vakit olmuyor” diye konuştu. Konserlerinin ev ortamı tadında geçtiğini belirten Can sözlerine şöyle devam etti: “Evde müzisyen arkadaşlarımla nasıl müzik yapıyorsak orada da aynı şekilde müzik yapıyoruz. Sadece şarkı söylemiyoruz, sohbet de ediyoruz.”

 Sibel Can uğurlu geldi

 Sibel Can’ın yeni çıkacak olan albümüne de bir şarkı veren Fettah Can, “Sibel Hanım’la ilk kez çalışıyoruz. Çok naif bir insan. İnanılmaz bir kulağı var. Gerçekten saygı duyulası bir yetenek. Albümü çıktığında da çok dinleneceğine eminim. Bana uğurlu geldi” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfettah can