UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVUSTRALYA BAŞARILI SANATÇI KENAN DOĞULU İÇİN GÜN SAYIYOR!

AVUSTRALYA BAŞARILI SANATÇI KENAN DOĞULU İÇİN GÜN SAYIYOR!

AVUSTRALYA BAŞARILI SANATÇI KENAN DOĞULU İÇİN GÜN SAYIYOR!

Avustralya’da ilk kez konser verecek Kenan Doğulu’yu ülkede bulunan Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra dünyaca ünlü Oscarlı aktör Russell Crowe’da izleyecek
Kenan Doğulu 20 yılı aşkın süredir devam eden müzik kariyerinde ilk kez Avustralya’da konser verecek. Dün, sabah uçağıyla Sidney’e giden Doğulu, 31 Ocak’ta Rolling Stones ve Marilyn Manson gibi ünlü müzisyenleri ağırlayan Sidney Enmore Theatre’da sahneye çıkacak. 1 Şubat’ta da Melbourne kentindeki Dallas Brooks Centre salonunda sahne alacak.
CEM YILMAZ ŞARKI SÖYLEYECEK
Avustralya’da Kenan Doğulu’yu büyük bir sürpriz bekliyor. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe’un ‘The Water Diviner’ filminde oynamak için Avustralya’ya giden komedyen Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan da yakın dostları Kenan Doğulu’yu konserinde yalnız bırakmayacak.
Kenan Doğulu’ya sürpriz yapmaya hazırlanan Cem Yılmaz’ın sahneye çıkıp şarkı söyleyebileceği de konuşulanlar arasında. Erdoğan ve Yılmaz’la birlikte Oscarlı oyuncu Russell Crowe da Doğulu’yu sahnede izleyecek. Nişanlısı Beren Saat ise dizi çekimlerinden dolayı Kenan Doğulu’yu yalnız bırakacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13