UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RAFET EL ROMAN’IN SEVGİLİSİ CEREN KALPAKARSLAN VE ESKİ EŞİ TUĞBA ALTINTOP, AYNI KAREDE GÖRÜNTÜLENDİ!

RAFET EL ROMAN’IN SEVGİLİSİ CEREN KALPAKARSLAN VE ESKİ EŞİ TUĞBA ALTINTOP, AYNI KAREDE GÖRÜNTÜLENDİ!

RAFET EL ROMAN’IN SEVGİLİSİ CEREN  KALPAKARSLAN VE ESKİ EŞİ TUĞBA ALTINTOP, AYNI KAREDE GÖRÜNTÜLENDİ!

Rafet El Roman, Bostancı Kültür Merkezi’nde konserinde kızı Su’yla düet yaptı.

Konseri izlemeye gelen eski eşi Tuğba Altıntop annesi ve kızıyla ön sırada otururken, Ceren Kalpakarslan ise bir arka sırada, en uçta yer aldı. El Roman, “Eskiden  problemler oluyordu. Ama şimdi kızlarım ve Ceren çok iyi anlaşıyorlar” dedi.

SU BABASININ iZiNDE

Rafet El Roman, önceki akşam Bostancı Kültür Merkezi’nde konser verdi. Şarkıcı,  iki yıl önce Eurovision  Şarkı Yarışması  için bestelediği parçada kızı Su ile düet yaptı

Su ve Şevval El Roman, babaları Rafet El Roman’ın konserini anneleri Tuğba Altıntop ve anneanneleri Nesime Altıntop ile birlikte izledi. Geceye aile boyu katılan ekip, en ön sırada oturdu. Şarkıcının sevgilisi Ceren Kalpakarslan ise bir arka sıranın en uç köşesinde oturmayı tercih etti. Tuğba Altıntop ve Ceren Kalpakarslan, konser boyunca göz göze   gelmemeye özen gösterdi.

Konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Rafet El Roman, sevgilisi ve kızları arasında sorun olduğuna dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. “Evliliğe her zaman hazırım” diyen şarkıcı, 2014’te evlenebileceğinin sinyalini verdi.

 

“Konu kızlarım olunca  tırnaklarım uzuyor”

Tuğba Altıntop ise kızları ve Ceren Kalpakarslan arasında ilişkiyi şöyle yorumladı: “Kızlarımı doldurduğum söyleniyor. Kimse boş konuşmasın. Konu, kızlarım olunca tırnaklarım

çıkar.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13