UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEBEK'TE GÖRÜNTÜLENEN SERMİYAN MİDYAT ÖYLE BİR TEPKİ VERDİ Kİ!

BEBEK'TE GÖRÜNTÜLENEN SERMİYAN MİDYAT ÖYLE BİR TEPKİ VERDİ Kİ!

BEBEK'TE GÖRÜNTÜLENEN SERMİYAN MİDYAT ÖYLE BİR TEPKİ VERDİ Kİ!

Oyuncuya Kenan İmirzalioğlu’nun yaptığı “Diziler 60 dakikaya indirilmezse bir daha dizi projesinde olmam” sözleri hatırlatılınca Midyat “Uzun tabi size uzun gelmiyor mu akşam 8 de dizi başlıyor gece 12 de bitiyor bilmiyorum iki yıldır yapmıyorum ama yakında sitkom yazıp oynayacağım bende” dedi.

 MANYAK MIYIM BEN!

 Dizi çekmeyeceğini de üzerine basarak vurgulayan Midyat sözlerine “120 dakika dizi çeker miyim manyakmıyım ben! 1 hafta da film çekiyorsun doğal olarak Kenan haklı yani” dedi.

 ÇOK ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

 Nejat İşleri de unutmayan oyuncu İşler için “Çok üzücü bir durum Nejat için ama o adam gibi adamdır, inşallah en yakın zaman da hayata döner. Çok çok acil şifalar diliyorum” dedi.

 BENİ ATLETİCO MADRİD MAÇINDA OYNATACAK

 Midyat’ın filminde yer alan Arda Turan’ın oyunculuğunu beğenip beğenmediğini soran muhabirlere “Arda dünya tatlısı bir adam büyük bir jest yaptı. Mardin’e geldi bizi kırmadı” dedi. Yeni filminiz de rol verirmisiniz sorusu üzerine Midyat “Yok bu sefer beni o Atletico Madrid maçında oynatacak 5 dakika konuk oyuncu olarak” diye espri yapınca gülüşmelere neden oldu.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsermiyan midyat