UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANLIĞI‘NDA GÜRCÜ GÖREVLİYE ŞOK SALDIRI!

CUMHURBAŞKANLIĞI‘NDA GÜRCÜ GÖREVLİYE ŞOK SALDIRI!

CUMHURBAŞKANLIĞI‘NDA GÜRCÜ GÖREVLİYE ŞOK SALDIRI!

Cumhurbaşkanlığı bekleme salonunda tören için bekleyen Gürcistan Cumhurbaşkanlığı basın bürosu başkan yardımcısı Sopho Cacanidze, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Berat D. (40) adlı kadının saldırısına uğradı.

Psikolojik sorunları olan kadın ziyeretçi Gürcü görevliye saldırdı.

Gürcistan Cumhurbaşkanı’nın Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile olan programını izlemek için Köşk’e giden gazeteciler ilginç bir olaya şahit oldular.

Tören için bekleme salonunda bulunan Gürcistan Cumhurbaşkanlığı basın bürosu başkan yardımcısı Sopho Cacanidze, akli dengesinin yerinde olmadığı açıklanan 40 yaşındaki Berat Düzgüner tarafından saldırıya uğradı.

Cumhurbaşkanlığı kurumsal iletişim dairesinden bir yetkili ile görüşen Düzgüner, görüşme bittikten sonra ayağa kalkarak Gürcistan Cumhurbaşkanı’nın ziyaretini izlemek için gelen Gürcü gazetecilere doğru yöneldi. Önünde duran Cacanidze'nin bir anda saçlarına yapışarak yere yatırıp tartaklamaya başladı. Olaya önce orada bulunan gazeteciler müdahale etti. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı korumaları gelerek Düzgüner'i gözaltına aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınana bilgiye göre Berat Düzgüner, bir yetkili ile görüşmek istediğini belirterek Cumhurbaşkanlığı’nın 5 no.lu kapısına geldi. Üst araması yapıldıktan sonra içeri alınan Düzgüner, bekleme salonunda kurumsal iletişim yetkilisiyle görüştü. Psikolojik rahatsızlık yaşadığını söyleyen kadın, yardım talep ettiğini belirtti.

Gürcü gazeteciye saldırdıktan sonra gözaltına alınan Düzgüner ilk sorgusunda "Üzerime geldiğini gördüm, bana zarar vereceğini sanarak kendimi korumaya çalıştım" dedi. Saldırıdan sonra sağlık merkezine götürülen Gürcü görevli Sopho Cacanidze, ayakta tedavi edildikten sonra törene katıldı. Gazetecilerin sorularını gülümseyerek yanıtlayan Cacanidze, saldırgandan davacı olmayacağına söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13