UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ OYUNCU HANDE DOĞANDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

GENÇ OYUNCU HANDE DOĞANDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

GENÇ OYUNCU HANDE DOĞANDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Güzelliği ve oyunculuğuyla son dönemin yıldızlarından olan Hande Doğandemir, 'Güneşi Beklerken' dizisinde canlandırdığı 'Zeynep karakteriyle dikkat çekiyor. Doğandemir kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı: 

 Hikayem Ankara'da başlıyor. Orada doğdum, büyüdüm, üniversiteyi orada okudum. Son sınıfta Erasmus programıyla Fransa'ya gittim. Ortaokul ve lise boyunca Fransızca eğitimi gördüm. Altı ay Lille'de okuduktan sonra Ankara'ya döndüm ve İstanbul'a gelme kararı aldım. 
AİLEM BENİM İÇİN BÜYÜK ŞANS 

 Tek çocuk olduğum için aileme fazlasıyla düşküm. Şimdi farklı şehirlerde olmak biraz zor geliyor tabii... Ailemle sık sık birbirimizi ziyaret edip her gün mutlaka telefonla konuşuyoruz. Attığım her adımda, aldığım her kararda arkamda olup destek veriyorlar. Varlıkları benim için büyük şans. 

 İş hayatına programcılık yaparak başladım. Çünkü her şeyi öğrenmem gerekiyordu. Daha sonra rejiye geçtim. En son çalıştığım yerde editör yardımcısıydım ve programların içeriğini hazırlıyordum. 

 Ne yalan söyleyeyim, bir gün profesyonel olarak bu işi yaparım demedim, hiç o kadar planlı olmadı hayatım. Küçüklüğümden beri hep sahnedeydim; gösteriler, korolar, tiyatrolar... Kamera arkasındaki işimi de hep çok sevdim ama içimden bir ses "Sen bunu denemelisin, bunun için bir şeyler yap, çalış, öğren" dedi. 
AŞK BANA ENERJİ VERİYOR 

 Bir gün menajerim Nimet Atasoy'la tanıştım. Ben hiçbir şey bilmiyorken bana inanması çok değerliydi. İnandı ve her zaman yanımda oldu. Zamanla dost olduk. Şu anda hem dostum, hem de menajerim. Birbirimize danışarak alıyoruz bütün kararlarımızı. 

 Ben aşık olduğumda her şeyi yapmak için enerjim oluyor. Daha çok yaratmak, daha çok çalışmak, daha çok yaşamak istiyorum. Onunla daha çok şey paylaşmak, daha çok zaman geçirmek... Bence aşk insanın tüm algısını açıyor, o yüzden de insanın yapabileceği her şey için daha çok hevesi oluyor. 
KENDİMİ İZLERKEN RAHATSIZ OLUYORUM

 İnsanın kendisini televizyonda izlemesi çok rahatsız edici ya da en azından benim için öyle. Kendimi izlemekten pek hoşlanmıyorum, mutlaka bir hata buluyorum. n Kerem Bürsin gibi bir partnerim olduğu için çok şanslıyım gerçekten. Kerem hem harika bir dost, hem de harika bir partner. Çok disiplinli olmasını ve işini ciddiye almasını seviyorum. Eğleniyoruz ve aynı zamanda birlikte çalışmaktan da çok keyif alıyoruz. 
SİNEMAYA AYIRACAK VAKİT YOK 

 Şu sıralar çok güzel sinema projesi teklifleri geliyor ama maalesef zamanım yok. Hemen hemen her gün setteyim ama en kısa zamanda bir sinema filmi projesinde yer almak istiyorum. n Boş zamanlarımı evde müzik dinleyip film izleyerek geçiriyorum. Yoğun olarak çalıştığım dönemlerde en çok evimin sakinliğini özlüyorum. 
MESLEKİ OLARAK YOLUN BAŞINDAYIM

 Daha mesleğin başında olsam da, mesleki olarak birçok hayalim var. Özel hayatımdaki hayalimse huzurlu ve mutlu olabilmek... Kocaman mutlu bir aile, sağlıklı ve huzurla dolu bir hayat... 
Şu anda doyum yaşadığım bir dönemdeyim ve sanırım en mutlu olduğum dönem diyebilirim. 'Güneşi Beklerken'in başarısı ve geldiği nokta beni çok heyecanlandırıyor. Özel hayatımda da hiç olmadığım kadar huzurluyum. Yani her şey yolunda, iyiyim... 


(Marie Claire dergisi)

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhande doğandemir  okan yalabık