UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI HANDE YENER DOSTLARIYLA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

ÜNLÜ SANATÇI HANDE YENER DOSTLARIYLA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

ÜNLÜ SANATÇI HANDE YENER DOSTLARIYLA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Hande Yener, yeni yaşını önceki gün Cihangir’de arkadaşlarıyla kutladı. Beyoğlu’nda devam eden eğlence, Yener’in asabi halleri nedeniyle tatsız bir şekilde bitti

Ünlü şarkıcı Hande Yener’i doğum gününde aralarında Berksan, Nükhet Duru, Nihat Odabaşı, Fatih Ürek, Bilge-Berna Öztürk ve yapımcısı Polat Yağcı’nın da bulunduğu dostları yalnız bırakmadı.   

 Yemek boyunca yerinde bir dakika bile durmayan Yener, dostlarıyla yakından ilgilendi. Mekandan Fatih Ürek ve Nihat Odabaşı’nın da aralarında bulunduğu bir grupla ayrılan Yener, kapıda flaşların patlamasıyla hızlıca aracına doğru koştu.

 Derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çeken şarkıcının bu hareketinin nedeni ise anlaşılamadı. Yener, daha sonra arkadaşlarıyla Beyoğlu’ndaki Jolly Joker’da kendisi için hazırlanan eğlenceye geçti.

 Kimse tutamadı

Jolly Joker’de ise her şey yemekte olduğu gibi neşeli ve keyifli bitmedi. Mekanda sadece 20 dakika kalan Yener, morali bozuk şekilde içeriden hızlıca çıkış yaptı. Sinirli bir şekilde yoldan geçen bir taksiyi durduran Yener, kendisine engel olmaya  çalışan arkadaşlarını da tersleyerek,  evinin yolunu tuttu.



 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13