UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. VE KILIÇLAR ÇEKİLDİ!.. CİNER GRUBU’NDAN TAYYİP ERDOĞAN’A SALVOLAR BAŞLADI!. İŞTE SHOW TV’DEN ATILAN “AĞIR” TWEETLER!..

FLAŞ!.. VE KILIÇLAR ÇEKİLDİ!.. CİNER GRUBU’NDAN TAYYİP ERDOĞAN’A SALVOLAR BAŞLADI!. İŞTE SHOW TV’DEN ATILAN “AĞIR” TWEETLER!..

FLAŞ!.. VE KILIÇLAR ÇEKİLDİ!.. CİNER GRUBU’NDAN TAYYİP ERDOĞAN’A SALVOLAR BAŞLADI!. İŞTE SHOW TV’DEN ATILAN “AĞIR” TWEETLER!..

Takvim gazetesi’nin dünkü haberinde(az önce Uçankuş’ta yayınlandı) sözü edilen Gülenci medya patronlarından biri de Turgay Ciner’di

Ancak, haberde Ciner’in isminin geçmesi şaşırtıcı olmuştu.

Çünkü, Sayın Turgay Ciner, daha düne kadar Başbakan’a yakın olarak biliniyordu.

Fakat haberi yapan Takvim gazetesi(Başbakan’a yakınlığıyla biliniyor) olunca herkes bir incelemeye, daha doğrusu ciddiye almaya başladı.

Show TV, Habertürk, Bloomberg ile gazete olarak da Habertürk’ün sahibi olan Turgay Ciner, Başbakan Tayyip Erdoğan’a yüz mü çevirmişti gerçekten?..

Önce son dönemdeki haberlere bakıldı.

Evet, hem öyle, hem böyle denilecek bir tarz vardı.

Ancak az önce Uçankuş’a gelen bir telefonla, durum önemi ölçüde aydınlandı.

Telefonda, “Siz Ciner’in hem gazetede, hem Bloomberg’de son olarak da esas Show TV’de magazinin başında olan yöneticisi Reşat Balcıoğu’nun attığı tweet’lere bakın da ne olduğunu anlayın; Takvim’in haberinin baştan sona doğru olduğunu göreceksiniz” diye!..

Hemen açtık baktık!!!

Of, of, offff

Sert, ağır mı ağır…

Örneğin; “Ulan biz direnişi yolsuzluğa haksızlığa karşı yapıyoruz, adamlar hırsızlığa ve hukuksuzluğa karşı yapıyor pes valla AK Cumhuriyet!..” şeklinde Twettler ortaya çıktı Ciner grubu yöneticilerinden!!!

(Devamı altta!..)

Ayrıca Show TV içinde hep birbirini takip eden kişiler, yöneticiler olduğunu düşünürsek, bu gizli saklı bir yayın değildi. Savaş açılmış ama pek kimsenin haberi yoktu. Ancak belli ki AK Parti kurmayları hiçbir şeyi gözden kaçırmıyorlardı.

AKP’ye ne sallama ne sallama

Hem de gizli bir hesaptan değil, Turgay Ciner'in Show Tv, Bloomberg ve Habertürk'teki yöneticilerinden Reşat Balcıoğlu’nun direk açık kendi hesabından…

Haklı çıkmıştı arayan…

Doğal olarak Takvim gazetesi de haklı çıkmıştı.

Hepimiz farklı biliyorduk, belli ki bir dönem değişmiş Ciner grubu için… Yöneticileri böyle yazmaya başladığına göre!..

İşte Turgay Ciner’in yöneticilerinden Reşat Balcıoğlu’nun tweetleri:

(Belli ki Ciner grubunda kılıçlar çekilmiş… Bakalım nereye kadar gidecek bu savaş?..)

(Biz tarafsız olarak haber yapıyoruz. Takvim’in anonsundan sonra haber yapılmayacak gibi değil bu gelişme… Yine Show Tv yöneticilerinden Timuçin Güner de yaptığı retweet'lerle Show grubunun bu konudaki tavrını net bir şekilde göstermiş!.. Ancak biliyoruz ki Cemaatçiler tebrik edecek Ciner grubunu, Ak Partililer ise daha da fena kızacak. Takvim’in dünkü haberinden sonra sessiz kalan Ciner grubundan ise bu gelişmelerden sonra bir açıklama gelecek mi, merakla bekliyoruz)


İşte o tweetler:

                      





İşte Timuçin Güner'in bir-iki retweet'i:


Sonuç olarak Show Tv, siyasi tavrını ortaya koymuş!.. Bakalım bundan sonra nasıl açıklamalar gelecek, neler olacak?.. Tüm gelişmeler "tarafsız" olarak yine Uçankuş'ta yer alacak...





Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13