UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR’UN HIRÇIN KIZI DUYGU ÇETİNKAYA NASIL ESTETİK OLMA KARARI ALDI?

SURVIVOR’UN HIRÇIN KIZI DUYGU ÇETİNKAYA NASIL ESTETİK OLMA KARARI ALDI?

SURVIVOR’UN HIRÇIN KIZI DUYGU ÇETİNKAYA NASIL ESTETİK OLMA KARARI ALDI?

Duygu Çetinkaya’ya estetik olma kararı aldıran program ne?

Survivor’un asi yarışmacısı Duygu Çetinkaya 2014’de ekranlara 2 proje ile dönüyor.

Türkiye’de ilk kez yapılacak bir estetik programının sunuculuğunu yapan Çetinkaya, bu ay gösterime girecek olan ‘Çılgın Dershane 3’ filminde de başrolde...

Duygu Çetinkaya’nın sunuculuğunu yaptığı ‘’Yeniden Başlasın’’ isimli programda her yaştan 14 tane birbirinden farklı acı hayat hikayeleri olan bayana, baştan ayağa saatler süren estetik ameliyatlar yapıldı. Bu zamana kadar pek çok değişim programı yapılmaya çalışıldı ama böylesi Türkiye’de ilk kez yapıldı.

Yüz germe, göz kapağı, diş , yağ aldırma, popo büyütme, göğüs büyütme küçültme, liposuction, ayak parmağı düzeltme, botoks, kulak küçükltme, sarkan bacak ve kol içlerini germe gibi pek çok önemli ve riskli estetik oldular.

Duygu , kadınların hayatlarında ki estetik ile gelen değişimleri görünce; ‘’Eskiden estetiğe soğuk bakardım fakat bir estetiğin insan hayatını nasıl değiştirebileceğini gördüm ve artık fikrim tamamen değişti. Rahatsızlık duyduğu bir yeri olan, kendini mutsuz hisseden herkes estetik olmalı’’ diyerek, kendiside ufak bir kaç değişim yapmaya karar verdiğini söyledi.

Bu ameliyatlar sonrasında kendilerine güvenlerinin artması ve hayata daha sağlam tutunmaları için kendilerine özel psikolog, spor hocası, diyetisyen, modacı, cilt bakım uzmanı, kuaför gibi pek çok imkanlar sunularak, hem dış görünüş hem de psikolojik olarak tanınmayacak kadar değişmeleri sağlandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13