UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU YASEMİN ALLEN ÖZEL HAYATI İLE İLGİLİ SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU!

GÜZEL OYUNCU YASEMİN ALLEN ÖZEL HAYATI İLE İLGİLİ SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU!

GÜZEL OYUNCU YASEMİN ALLEN ÖZEL HAYATI İLE İLGİLİ SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU!

InStyle dergisinin ocak sayısına kapak olan Yasemin Allen, “Aşkta kıskançlıklar, kontrolünü kaybettiğin zamanlar olabilir. Benim de her zaman yüzde yüz kontrollü olduğum söylenemez” diyor

Yasemin Allen, 2008 yılında ‘Elif’ adlı diziyle oyunculuğa başladı. Daha sonra ‘Kavak Yelleri’, ‘Yerden Yüksek’, ‘Hayat Devam Ediyor’ ve en sonunda da geçen yıldan beri devam eden ‘Merhamet’te ‘Irmak’ rolüyle karşımıza çıktı.

Dizide ‘Fırat’a (İbrahim Çelikkol) aşık olan ve aşkı için çeşitli entrikalar çevirmekten çekinmeyen bir karakteri canlandıran Allen, “Bazen biraz üzülüyorum kıza, ‘Ay Allahım işin var, gücün var, adam mı yok? Kendine gel!’ diyesim geliyor,” diyor gülerek ve devam ediyor, “Aşkta tabii ki kıskançlıklar, kontrolünü kaybettiğin zamanlar olabilir. Benim de her zaman yüzde yüz kontrollü olduğum söylenemez, tutkulu da yaşarım aşkı ama istenilmediğin halde birinin peşinden koşmak çok farklı bir saplantı.”

“KENDİMLE OLMAYI SEVİYORUM”

Oyuncu boş günlerinde arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi, sevdiğini söylese de “Bir süre sonra yorduğu da oluyor. Çünkü her insanla birlikteyken ayrı birisin, çeşitli maskelerin var. Ve özünden ne kadar uzaklaştığın ya da ona yakınlaştığın o insanla samimiyetine bağlı. O yüzden bir yandan da kendimle olma halini seviyorum. Bazen kendimle konuşup check up’lar yapıyorum, ‘Her şey yolunda mı?’ diye” diyor.

SEÇiMLERiME GÜVENiYORUM

Allen, oyuncu olmasaydı illüstratör olabileceğini, küçükken de evde resim çizen bir çocuk olduğunu söylüyor.

Kırmızı halı davetlerinde çevresine danışsa da son karar her zaman kendisine ait. “Seçimlerime güveniyorum. Belli bir renk, belli bir hissiyat. Feminen mi durmak istiyorum ya da güçlü mü? Hissiyatıma göre seçim yapıyorum,” derken zaten her yerde karşılaştığımız ‘rock chic’ stilinin eskiden beri zaten onunla çok örtüştüğünden bahsediyor.

Röportajın tamamı InStyle dergisinin ocak sayısında.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyasemen allen  ibrahim çelikkol