UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ WEB TV'DEN GÜLDÜRECEK!

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ WEB TV'DEN GÜLDÜRECEK!

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ WEB TV'DEN GÜLDÜRECEK!

Özel hayatında mutsuz günler geçiren Cem Yılmaz, ‘iş’ine bakıyor! Abisi Can ile internet üzerinden yayıncılık yapmaya hazırlanan komedyen, şimdilik ufak bir yatırımla evi stüdyoya çevirdi.

 İki yıldır evli olduğu Ahu Yağtu’dan boşan-dığı haberleriyle gündemde olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, işlerine yoğunlaştı. Şu sıralar 60’lı yılların anlatılacağı yeni film projesini tamamlamak üzere olan Cem

Yılmaz; bu sinema filmi dışında, bir Web TV projesi üzerinde çalışıyor.

Cem Yılmaz’ın stand up gösterilerinde sürekli takıldığı abisi Can Yılmaz’la birlikte 13 Ocak’ta www.cmylmz.com resmi web sitesinden Web TV’nin test yayına başlayacağı öğrenildi. İki kardeş, bu proje için Levent’te bulunan 500 metrekarelik villalarını stüdyoya çevirdi. Şu an 100 bin TL’lik ufak bir yatırım yapan komedyen, aldığı geri dönüşlere göre yatırımı çoğaltarak medya yayıncılığına yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.

 Yılmaz kardeşler web yayını için üç kamera, ışık sistemi, bir reji masası almış ve Levent’teki evlerine kurmuş durumda. Cem Yılmaz’ın Web TV’de yapacağı şov programını, boşanma haberleri yüzünden ileri bir tarihe ertelediği de konuşulanlar arasında.

 O TWEET YÜZÜNDEN

 ‘Kelime Oyunu’nun yılbaşı çekimine katılan ancak program yayından kaldırılınca üzülen Cem Yılmaz, öfkesini Twitter’da

dile getirmişti. Aslında programı yayınlamayı düşünen Show TV yetkilileri; komedyenin attığı tweet yüzünden bu fikirden vazgeçti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcem yılmaz  can yılmaz