UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU MELİKE ÖCALAN’I, İLK BAŞROL HEYECANI SARDI!

GÜZEL OYUNCU MELİKE ÖCALAN’I, İLK BAŞROL HEYECANI SARDI!

GÜZEL OYUNCU MELİKE ÖCALAN’I, İLK BAŞROL HEYECANI SARDI!

28 Şubat’ta vizyona girecek olan ,yapımcılığını İrfan Tözüm’ün yaptığı Gülyabani filminin yönetmen koltuğunda Orçun Benli oturuyor. Korku ile komedinin içiçe olduğu fantastik bir film olan Gulyabani’nin başrollerinde dört güzel oyuncu Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Didem Balçın ve Melike Öcalan’ın yanı sıra usta oyuncular Perihan Savaş ve Cüneyt Arkın yer alıyor.

Televizyon ekranları ile çok erken yaşta tanışan Melike Öcalan ilk başrolü olan Gulyabani’de Aslı karakteriyle izleyicilerle buluşmak için sabırsızlanıyor. Senaryo yazmak için, ormanın derinliklerindeki ürpertici av evine giden 4 güzel kızdan birini canlandıran Öcalan, karakteri hakkında “Aslı her insan gibi geçmişinde iyi olayları olduğu kadar mutsuzlukları da olan bir karakter. Başına çok ağır, travmatik bir olay gelmiş. Bunun ne olduğunu filmde göreceğiz. Bu olaydan sonra toparlanamamış. Antidepresan kullanıyor,  anılarından kurtulamıyor ve bugün karşısına çıkan olaylarda sürekli geçmişini hatırlıyor. Herkesin korkuları vardır. Aslı'nın başına gelenler sonrasında korkuları onu esir almış durumda. Oynaması çok keyifli bir karakter. Zamanında bir tercih yapmak zorunda kalıyor ve bu tercih onu bir felakete sürüklüyor. Kimi insan bunu aşabilir ve yola devam eder, kimi de kendini, hayatı suçlar. Uzun süreli yasa mahkum olur. Aslı'da böyle bir karakter.” dedi.

Korku ile komedinin içiçe olduğu fantastik bir film olan Gulyabani’nin kadrosunda  yer alan diğer isimler; Kenan Ece, Mustafa Üstündağ, Hasan Küçükçetin, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Merve Oflaz, Serkan Genç.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmelike öcalan