UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN'E DAVA AÇAN ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU!

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN'E DAVA AÇAN ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU!

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN'E DAVA AÇAN ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU!

'Kurtlar Vadisi Filistin' filmine dekor yaptığı ancak parasını alamadığı iddiasıyla 2001 yılında 50 bin lira tazminat davası açan şahıs, ormanlık alanda öldürülmüş halde bulundu.

 Adana’da 51 yaşındaki Selahattin Orhan, ağaçlık alanda park halindeki otomobilinde boğazından şişlenerek öldürülmüş olarak bulundu.

 4 günden bu yana kendisinden haber alınamayan Orhan’ın ölümü ile sonuçlanan cinayet için jandarma bünyesinde özel bir ekip oluşturulduğu, MOBESE kayıtlarının da mercek altına alındığı bildirildi.

 

Adana’da kendisinden 4 günden bu yana haber alınamayan 51 yaşındaki Selahattin Orhan’ın cesedi, ormanlık bir alanda park halindeki otomobilinde, boğazından şişlenerek öldürülmüş olarak bulundu.

 Olay, 30 Aralık 2013’te merkez ilçe Sarıçam’a bağlı Menekşe Köyü yakınlarında meydana geldi. Devriye gezen jandarma ekipleri, ormanlık bir alanda park halindeki bir otomobilden şüphelendi. Kontrol için araca yaklaşan ekipler, kapıları kilitli olan otomobilin sürücü koltuğundaki bir kişinin hareketsiz olduğunu fark etti. Söz konusu şahsın ölü olduğunu belirleyen jandarma, durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi.

 BOĞAZINDAN ŞİŞLENMİŞ

 Otomobilin kapısı savcı gözetiminde açılırken, boğazından şişlenerek öldürülen cesedin de 2 çocuk babası Selahattin Orhan’a ait olduğu belirlendi. İnşaat ve dekorasyon işleri yaptığı öğrenilen Orhan’ın, cinayetten 4 gün önce otomobili ile evden ayrıldığı ve bir daha da kendisinden haber alınamadığı belirlendi. Orhan’ın cesedi Adli Tıp’ta yapılan otopsinin ardından, gözyaşları arasında Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

 Faili meçhul cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken, olayın aydınlatılması noktasında da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde özel bir ekip oluşturulduğu öğrenildi. Orhan’ın otomobil ile geçiş yapabileceği güzergahtaki MOBESE ve işyerlerine ait güvenlik kameraları görüntüleri toplanırken, kayıtların da tek tek incelendiği belirtildi. Orhan'ın yakın çevresi, iş arkadaşları ve ailesi de özel ekip tarafından tek tek sorguya alındı.

 PANA FİLM İLE DAVALIKTI

 Jandarma, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını değerlendirerek çalışmalarını genişletti. Öte yandan, çekimleri Adana'da gerçekleştirilen; ‘Kurtlar Vadisi-Filistin’ adlı filminin dekorunu hazırladığı kaydedilen Selahattin Orhan’ın, 2011 yılında Pana Film'den 50 bin TL’lik alacağını tahsil edemediğini iddia ederek, söz konusu şirket hakkında dava açmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13