UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. YILBAŞININ GALİBİ KANAL D OLDU, GECEYİ KAPATTI ADETA!.. O SES TÜRKİYE VE BÜLENT ERSOY SHOW NE YAPTI?..

RATING ANALİZİ!.. YILBAŞININ GALİBİ KANAL D OLDU, GECEYİ KAPATTI ADETA!.. O SES TÜRKİYE VE BÜLENT ERSOY SHOW NE YAPTI?..

RATING ANALİZİ!.. YILBAŞININ GALİBİ KANAL D OLDU, GECEYİ KAPATTI ADETA!.. O SES TÜRKİYE VE BÜLENT ERSOY SHOW NE YAPTI?..

Dünün net bir galibi var: Kanal D…

Geceyi kapatmış adeta…

Saat 20.00’de Cem Yılmaz’la başlamış, hele hele “Arkadaşım Hoşgeldin”le yılbaşı gecesinin en önemli saatlerini silmiş süpürmüş Kanal D…

“Arkadaşım Hoşgeldin” totalde 21 share’le ilk sırada yer alırken, Cem Yılmaz da 13 share’le 4’ncü sırada yer bulurken, kısacası Yılbaşı’nı en iyi kutlayan kanal, Kanal D olmuş…

O Ses Türkiye de çok iyi gitmiş ve ilk yüzde ikinci sırayı almayı başarmış.

Atv’nin, Kim Milyoner Olmak İster’inin performansı da oldukça iyi… (Özellikle Ali Şen’in bilgi küpü duruşu programı keyifle izletti)

TRT, Seksenler Özel’le 8’nci sırada yer bulmuş. AB’de ise 5’nci sırayı kapatarak (15 share) çok iyi bir performans yakalamış.

Show TV’deki, ‘’Bülent Ersoy Show’’dan kanal Sibel Can’lı ve Orhan Gencebay’lı kadrosuyla çok daha iyi bir sonuç bekliyordu, ancak program her zamanki share’ınde kalıp (totalde 11, AB’de 10 share) totalde 9’ncu, AB’de 7’nci sırada bulunuyor. Çok emek verilmiş bir program olduğu belliydi ancak beklenti çok daha üst sıralarda olduğu içindi. Yalnız yine de bu sonuç son dönemdeki Show TV için iyi bir sonuç…

Show TV esas 1 milyon dağıttığı ‘’Bir Milyon Kimin?” programıyla büyük şoka uğradı. Programın finaliydi ve 1 milyon verildi, buna rağmen hiç ilgi görmedi. Paralar havaya gitti!.. Totalde 4 share’le 45’nci, AB’de ise 5 share’la 29’ncu oldu.

Çok yazık oldu. Hem programa, esas kanala!..

Fox, Çocuklar Duymasın’la umduğunu bulamadı. Totalde 19’ncu sırada, AB’de ise 6 share’da kaldı.

Kanal D’nin yeni programı Kaynana Gelin Seda’ya Gelin, ilk günün aksine 10 share’in altına düştü ama(total ve AB’de 9 share) Dün Yılbaşı günü olduğu için normal hafta içi performansına bakmak gerek.. Dün özel bir gündü. Bu programın başlamasıyla erken saate geçen Bana Her Şey Yakışır’sa dün totalde yine ilk 100’e girmedi.

Haberlerde ise yılbaşının birinci, Kanal D Haber…

Aslında dün akşama daha genel bakarsak, Kanal D, önce saat 15.30’da Ben Bilmem Eşim Bilir’le seyirciyi yakalamış, Ana Haber bülteniyle yine zirve yapmış, Cem Yılmaz’la gayet iyi yürümüş ve sonrasında da “Arkadaşım Hoşgeldin”le zirvenin zirvesini yapmış.

En başta yazdığımız gibi gün Kanal D’nin günü olmuş.

Bu arada bir not verelim, “Arkadaşım Hoşgeldin”, dün itibariyle yeni bir başlangıç yaptı. Yakında Kanal D ekranlarında olacak. Onu da belirtelim. Tolga Çevik’i de özlemişiz bu arada. Sadece biz değil rating sonuçlarına göre tüm izleyici de özlemiş ve hakkını da vermiş!..

ANILCAN TANRIYAR
anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @anilcantanriyar

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13