UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMNİYET'TE 2.DALGA OPERASYON!

EMNİYET'TE 2.DALGA OPERASYON!

EMNİYET'TE 2.DALGA OPERASYON!

Emniyet'te büyük bir hareket var. Bu yeni bir operasyon! 30 kişilik, aralarında ünlü isimlerin, bürokrat ve işadamlarının da olduğu bir gözaltı listesi olduğu iddialar arasında. Şu an İstanbul'da görevli pek çok emniyet müdürü Vatan Caddesi'nde toplantı halinde... Bu arada Savcı'nın listesine Başsavcı'nın itiraz etmesi de iddialar arasında

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir operasyon için düğmeye bastı. Ergenekon savcılarından Muammer Akkaş tarafından yürütülen yeni soruşturma kapsamında, aralarında bazı siyasetçilerin, bürokratların ve işadamlarının da bulunduğu büyük bir grup için harekete geçildi. Soruşturma kapsamında, yeni yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak operasyon emri verildi. Operasyonun İstanbul Başsavcıvekili Zekeriya Öz tarafından koordine edilen 17 Aralık soruşturmasından bağımsız olduğu, iki soruşturma arasında bağlantı bulunmadığı öğrenildi.

 ÇOK SAYIDA ÜNLÜ, BİR DE KRİZ VAR

 Aktaş'ın gözaltı için 30 kişilik bir liste verildiği, Emniyet'in ise bu listedeki isimleri gözaltına almamak üzere direndiği iddia ediliyor. Gözaltı listesinde çok sayıda ünlü olduğu da iddialar arasında.

 Şu an İstanbul'da görevli pek çok emniyet müdürü Vatan Caddesi'nde toplantı halinde...

 Bu arada Savcı'nın listesine Başsavcı'nın itiraz ettiği de iddialar arasında...

 TERÖR OPERASYONU YOK

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı ise İstanbul'da Terörle Mücadele Kapsamında kapsamında yeni bir operasyon olduğu iddialarıyla ilgili olarak da "Böyle bir operasyon yok" açıklaması yaptı. Sekreteryası aracılığıyla soruları yanıtlayan Başsavcı Çolakkadı, "Böyle bir operasyon yok" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemniyet  yolsuzluk  polis  soruşturma