UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU GÜNDEŞ'İN YERİNE YILBAŞINDA SAHNE ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU!

EBRU GÜNDEŞ'İN YERİNE YILBAŞINDA SAHNE ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU!

EBRU GÜNDEŞ'İN YERİNE YILBAŞINDA SAHNE ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU!

Ebru Gündeş, Kıbrıs'taki sahne alacağı otel yönetimine "Son günlerde yaşadığım olumsuzluklar nedeniyle sahneye çıkamayacağım" dedi.

 Eşi Reza Zarrab’ın ‘yolsuzluk ve rüşvet’ operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle sıkıntılı günler geçiren Ebru Gündeş, birçok programını iptal etti. ‘O Ses Türkiye ’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Gündeş için, programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, yılbaşı özel çekimi için kararı kendisine bıraktığını açıklamıştı. Yılbaşı gecesi Kıbrıs’taki bir otelde sahne alması planlanan Gündeş, ekibiyle yaptığı toplantılar sonrası programını da iptal etti.

 Rezervasyonları günler öncesinden dolan yılbaşı sahnesi için Gündeş otel yönetimine, “Son günlerde yaşadığım olumsuzluklar nedeniyle sahneye çıkamayacağım” diyerek, programını iptal etti. Otelle yılbaşı gecesi için 250 bin TL’ye anlaşan Gündeş, normal şartlarda anlaşmayı iptal etse aldığı ücretin iki katı tazminat ödemek zorunda kalacaktı.

 Gündeş’in mazeretini anlayışla kabul eden otel yönetimi uzun yıllardır çalıştığı sanatçıdan herhangi bir tazminat ödemesini talep etmedi. Gündeş’in programını iptal etmesinin ardından otel yönetimi Muazzez Ersoy ve Selami Şahin’le anlaştı. Yılbaşı gecesi Ebru Gündeş için rezervasyon yaptıranlar, yeni yıla Ersoy ve Şahin’le girecek. Gündeş’i izlemek için iki kişi üç gecelik konaklama dahil 4 bin 50 TL ödeme alan otel, yine aynı şartlarda misafirlerini ağırlayacak. Otel yönetimi değişikliğe bağlı olarak iptal rezervasyonu olmadığını açıkladı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13