UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖZALTINDA OLDUĞU HABERLERİ ÇIKAN TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU, KİMLERİ BOMBALADI?

GÖZALTINDA OLDUĞU HABERLERİ ÇIKAN TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU, KİMLERİ BOMBALADI?

GÖZALTINDA OLDUĞU HABERLERİ ÇIKAN TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU, KİMLERİ BOMBALADI?

17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından gözaltına alındığı söylentileri çıkan Trabzonspor Kulübü Başkanı, dün akşam bir televizyon programına katıldı.

Beyaz TV yayınlanan 'Derin Futbol' programına telefon bağlantısı ile katılan İbrahim Hacıosmanoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları:

Galatasaray maçından önce takımın otelindeydim, sonra evime geçtim görmek isteyen beni orda görürdü. Bu tip dedikoduları ne sor ne de ben söyleyeyim. Biz öyle ufak boylu adamlar değiliz. Gireceğimiz bir yer yok.

ADİL VE ADALETLİ İNSANLAR BİZE CEZA VERİYOR

Adil ve adaletli insanlar bize ceza veriyorlar ondan dolayı stada giremiyoruz.

GALATASARAY PANKARTI

Türkiye'de namuslu futbol kardeşlerimin hepsi 2011 yılında kimin şampiyon olduğunu biliyor. Camiam ve şahsım adına teşekkür ederim.

FENERBAHÇE'NİN TEKRAR MAHKEMEYE GİTMESİNE YORUM YAPMAM

Hangi mahkemeye başvuracaklar. Benim o konuda yorum yapmama gerek yok. Benim amacım apaçık ortada.2011'de kim şike yok diyorsa namussuzluğun dik alasıdır. Türkiye Futbol Federasyonu'na sorsanız kararlarını verdiler. Kulüplere ceza verdiler.

ENGİN BAYTAR TRANSFER EDİLECEK Mİ?

İlgilenmiyoruz. Olcan bizim futbolcumuz ve çok sevdiğim bir kardeşim Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet edecek. Trabzonspor'un kendine faydası olan futbolcuları gönderme dönemi bitti. Bizim dönemimizde Trabzonspor'a yüksek oranda katkı sağlayan oyuncular kalacak onların yanına onların kalitesindeki insanları nasıl ekleriz onu düşüneceğiz. Bizden Olcan ile alakalı talepleri yok olsa da ihtiyacımız olan oyuncuyu vermeyiz. Onur'un zaten maddesini kaldırdık. Bugün Onur'a 30 milyon Euro'da verseler vermeyeceğiz. Bizim hedefimiz var Trabzonspor'u eski günlerine döndüreceğiz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim hacıosmanoğlu