UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ’IN GENÇ YILDIZI MUHAMMED DEMİRCİ NEREYE GİDİYOR? İŞTE TÜM DETAYLAR!

BEŞİKTAŞ’IN GENÇ YILDIZI MUHAMMED DEMİRCİ NEREYE GİDİYOR? İŞTE TÜM DETAYLAR!

      BEŞİKTAŞ’IN GENÇ YILDIZI MUHAMMED DEMİRCİ NEREYE GİDİYOR?  İŞTE TÜM DETAYLAR!

Beşiktaşlı taraftarlar yıllardır Muhammed Demirci'yi bekliyor. 18 yaşına geldiğinde değil Türkiye'yi Dünya futbolunu ayağa kaldıracağı söylenen Muhammed neden bir türlü vizyona çıkamıyor.

Üzülerek belirtiyoruz ki Muhammed'i Beşiktaş taraftarı daha çok bekler. Çünkü 12 yaşında şöhret basamaklarını çıkan süper yetenek yok olmak üzere. Göz göre göre eriyor ve bitiyor... İşte içki masasındaki fotoğrafı...

Bir zamanlar mahallenin sevilen coçuğu parayı bulduktan lüks yaşamın çarkına yuvarladı kendini. Yanlış arkadaş seçimi, gece yaşantısı ve söyleyenlerin yalancısıyız içki...  Bütün onun bu yeni lüks yaşam biçimi; parlamadan sönen bir yıldızı habercisi gibi.

Muhammed Beşiktaşlıların elinde büyüdü, gelişip, serpişmesini birlikte izledik, tabir-i caizse küçücük çocukken asker çağına gelen yağız bir delikanlı oldu.

Ancak bir türlü olmadı ve olamıyor. Taraftarın bile sabrı ona karşı yok olmak üzere. Christiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi yıldızlar mütevazi yaşamlarıyla hatta saç kesimiyle bile dikkati çekerken bizim Muhammed'imiz gözümüzün önünde yok olmak üzere. Duyduğumuza göre onu yoktan var etmeye çalışan Seyit Ateş'i bile artık tanımaz hale gelmiş.

Muhammed dün aşırı hızdan kaza yaptı, Allahtan ucuz atlattı. Ancak bir Beşiktaşlı taraftarın gönderdiği bu fotoğraf onun futbol geleceğini ortaya koyar cinsten. Çünkü biz bu fotoğrafa belki ondan fazla üzülüyoruz.

Umarız Muhammed gittiği yanlış döner.

Biz onu Beşiktaş formasıyla yeşil sahalarda fırtına gibi esmesini bekliyoruz. İçki masalarına meze olmasını değil.

Kartalhaber.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13