UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRİBÜNLERİ BİRLEŞTİREN MELEK ANNE, BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK!

TRİBÜNLERİ BİRLEŞTİREN MELEK ANNE, BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK!

TRİBÜNLERİ BİRLEŞTİREN MELEK ANNE, BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK!

Tolga Zengin... Hem Beşiktaş'ın hem de Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri. Trabzonspor'da yaptığı muhteşem çıkışla Beşiktaş'a transfer oldu. Ama bu buz dağının görünün yüzüydü. Performansının yanında etkili olan bir başka neden daha vardı. Tolga'nın kanser olan annesi Melek Zengin'in de İstanbul'da tedavi görmesi bu transferde büyük etken oldu. Melek Zengin, bir süre önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Onkoloji Bölümü'ne nakledildi ve tedavisi burada sürüyordu... Tolga da, bu hafta yönetim den aldığı izinle annesini görmek üzere Trabzon'a gitti, bugün İstanbul'a döndü. Milli futbolcu acı haberi uçaktan indikten çok kısa bir süre sonra aldı. Annesi Melek Zengin hayatını kaybetti...

NE OLUR SEN AĞLAMA TOLGA, TÜM CANLILAR ANNENE AĞLIYOR ZATEN

BEŞİKTAŞ’ın milli kalecisi Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin, uzun süredir girdiği hayat mücadelesini kaybetti. Melek Hanım, kanser tedavisi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü Hastanesi’nde hayatını kaybetti.  Son olarak, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sarı lacivertli taraftarlara ‘Bütün anneler ‘Melek’tir. Geçmiş olsun Tolga’ yazılı pankartı açtırtarak bütün futbolseverleri birleştiren Melek Zengin, ne yazık ki kansere yenik düştü. Tolga, annesinin İstanbul’da tedavi gördüğünü belirterek kendisine talip olan Beşiktaş’a izin vermesi için Trabzonspor yönetimine başvurmuştu. Sonun da iki kulüp anlaşmış ve Togla siyah beyazlı ekibe gelmişti. Ancak tedavisi olumlu sonuç vermeyen Melek Zengin, Fenerbahçe derbisi öncesi ağırlaşınca memleketi Trabzon’a gitmişti. Tedavisine burada devam edilen Melek Zengin, dün hayata gözlerini yumdu.

BEŞİKTAŞ CENAZE TÖRENİ İÇİN TRABZON’A GİTTİ

 

 

 

TOLGA İSTANBUL’A DÖNDÜ KARA HABER GELDİ

Önceki gün annesinin durumunun ağırlaşması üzerine Trabzon’a giden Tolga Zengin, dün tekrar İstanbul’a döndü. Ancak Tolga havaalanına iner inmez kara haberi aldı. Annesinin vefaat ettiğini öğrenen başarılı kaleci, tekrar apar topar memleketine döndü. Tolga, annesi Trabzon’a döndüğünden bu yana her hafta teknik direktör Slaven Bilic’ten aldığı izinle annesini ziyarete gidiyordu. Hürriyet Spor olarak Melek Zengin’e Allah’tan rahmet dilerken başta Tolga Zengin olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine ve Beşiktaş Kulübü’ne baş sağlığı diliyoruz.

BEŞİKTAŞ TRABZON'A UÇTU

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 10.00'da özel uçak ile Trabzon'a hareket eden Siyah-Beyazlı kafilede Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol şubesi transferden sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı başta olmak üzere yöneticiler, futbolcular, Bilic, teknik heyet ve kulüp personeli de yer aldı. Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in cenaze törenine katılacak olan siyah-beyazlılar akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek. 

TOLGA TRABZON'A DÖNDÜ

Tolga Zengin gece geç saatlerde Trabzon'a geldi. Bu sabah annesini ziyaret ettikten sonra İstanbul'a dönen Tolga, uçaktan inince acı haberi aldı. Başarılı kaleci, THY'nin tarifeli uçağıyla saat 23.00 sıralarında tekrar Trabzon'a geldi. Gazetecilerin yolcu salonu önünde beklemesi üzerine Tolga VIP Salonu'ndan çıkarak evine gitti.

CENAZE BUGÜN KALDIRILACAK

Melek Zengin, bugün ikindi namazının ardından Trabzon İskenderpaşa Camisi'nde kılınacak olan cenaze namazından sonra Bostancı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtolga zengin  melek zengin