UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DARGINLIK SONA ERDİ! DEMET AKALIN VE ÖZLEM YILDIZ BU SABAH CANLI YAYINDA BARIŞTI!

DARGINLIK SONA ERDİ! DEMET AKALIN VE ÖZLEM YILDIZ BU SABAH CANLI YAYINDA BARIŞTI!

DARGINLIK SONA ERDİ! DEMET AKALIN VE ÖZLEM YILDIZ BU SABAH CANLI YAYINDA BARIŞTI!

Bir süredir dargınlık yaşayan Özlem Yıldız ve Demet Akalın'ı; Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in yıllardır beğeniyle izlenen magazin programları "2.Sayfa" buluşturdu.

Canlı yayında Demet Akalın ile yaşadığı dargınlıktan ötürü hayli mutsuz olduğunu dile getiren Yıldız, Akalın'ın telefonuyla bir hayli mutlu oldu.

İkili karşılıklı olarak birbirilerine niçin ve hangi sebeplerle darıldıklarını anlatırken Akalın, "Beni geçimsiz biri gibi lanse etmesinler. Ben yakınlık gösterdiğim çok insandan kazık yedim. Birlikte reklam filmi çektiğimiz malum arkadaşımız benim evime icra gönderdi. Ben durup dururken niye insanları hayatımdan çıkartayım ya da Twitter'da bir şeyler yazayım? Özlem' e de kızıp bir şeyler yazdım. Kızınca ağzımın ayarı yok. Aklına geleni söyleyen biriyim" dedi.

Özlem Yıldız ise "Demet benim için Twitter'da bir şeyler yazdı ama ben aynı üslupda yanıt vermeyerek kendisine özel mesajda 'Demetciğim' diye hitap ettim" şeklinde konuşurken araya giren program sunucuları Akalın'a görüşmedikleri süre zarfında Özlem Yıldız'ı özleyip özlemdiğini sordular.

"Ne özleyeceğim be o cadıyı?" diyen Demet Akalın'ın sözleri Yıldız'ı gülümsetirken, "Program sonrası buluşup sarılın" sözlerine Akalın "Evet sarılacağım yer belli. İlk olarak onun saçlarına sarılacağım" cevabını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  özlem yıldız  2. sayfa