UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! ARDA TURAN'LA AŞK YAŞADIĞI İLERİ SÜRÜLEN İDİL FIRAT, SÖYLENTİLERE AÇIKLIK GETİRDİ!

FLAŞ! ARDA TURAN'LA AŞK YAŞADIĞI İLERİ SÜRÜLEN İDİL FIRAT, SÖYLENTİLERE AÇIKLIK GETİRDİ!

 FLAŞ! ARDA TURAN'LA AŞK YAŞADIĞI İLERİ SÜRÜLEN İDİL FIRAT, SÖYLENTİLERE AÇIKLIK GETİRDİ!

Arda Turan, uzun süredir aşk yaşadığı Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra yeni aşk dedikoduları ile gündeme geldi. Arda Turan'ın, Kıvanç Tatlıtuğ'un eski sevgilisi İdil Fırat ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İdil Fırat aşk iddiaları için "Hiçbir gerçeklik payı yoktur" dedi.

Yıldız futbolcu Arda Turan özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sinem Kobal ile nişanlanan ve evlilik hazırlığı yapan Arda Turan yakın zamanda ayrılmıştı. Arda Turan'ın şimdi de İdil Fırat ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un eski sevgilisi İdil Fırat ile Arda Turan'ın aşk yaşatığı iddia ediliyor. Sinem Kobal ile ayrıldıktan sonra adı İdil Fırat ile aşk dedikodularına karışan Arda Turan bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

İDDİALAR GERÇEK DEĞİL

Arda Turan basın açıklamasında şunları söyledi: Değerli basın mensubu dostlarım, bugün hakkımda bazı yayın organlarında çıkan, magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Üç günde bir müsabakalara çıkıp ülkesini temsil eden bir milli sporcu olarak, basın mensuplarından gereken anlayışı ve özeni göstermelerini temenni ederim.

İDİL FIRAT'TAN AŞK İDDİALARINA YANIT

İdil Fırat, Arda Turan ile aşk dedikoduları için Twitter'dan açıklama yaptı. İdil Fırat aşk iddiaları için şunları söyledi: Birkaç hafta sonra yeniden canlanan haberlere istinaden yazılanların daha önce de belirttiğim üzere hiçbir gerçeklik payı yoktur. Arda ile arkadaş ortamından tanışıyoruz ancak hiçbir samimiyetimiz yok.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  idil fırat