UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRT1'İN YENİ DİZİSİ GÖNÜL HIRSIZI KANALA BİR HÜSRAN DAHA YAŞATTI! VE TRT'DE OCAK OPERASYONU! KİMLER GİDECEK? PİS YEDİLİ NASIL ÇARŞAMBA'YA GERİ DÖNDÜ?

TRT1'İN YENİ DİZİSİ GÖNÜL HIRSIZI KANALA BİR HÜSRAN DAHA YAŞATTI! VE TRT'DE OCAK OPERASYONU! KİMLER GİDECEK? PİS YEDİLİ NASIL ÇARŞAMBA'YA GERİ DÖNDÜ?

TRT1'İN YENİ DİZİSİ GÖNÜL HIRSIZI KANALA BİR HÜSRAN DAHA YAŞATTI! VE TRT'DE OCAK OPERASYONU! KİMLER GİDECEK? PİS YEDİLİ NASIL ÇARŞAMBA'YA GERİ DÖNDÜ?

AB'de 33 share'e çıkan "O Ses Türkiye" birinci. Arkasında "Karadayı" var.

Ana haber bültenleri arasındaki yarışta totalde "Kanal D Haber", AB'de ise "Star Ana Haber" ilk sırada...

"Karadayı" AB'de 28 share ortalama elde edince, "Kim Milyoner Olmak İster" de aynı grupta 25 share'e çıktı...

Star Tv'de gündüz kuşağında ekrana gelen "Melek" dün AB grubunda 12 share'e (tam olarak 11.44) yaklaştı...Programın konuklardan biri de ünlü astrolog Şenay Yangel'di..."Melek"dün sabah başarılı bir performans yakaladı...

ALTINDAĞLI KÖTÜ BAŞLADI

Show Tv'de dün başrollerini Şafak Sezer ve Hande Ataizi'nin paylaştığı "Altındağlı" dizisi başladı... Ancak ilk bölümün sonucu hiç iç açıcı değil. Dizi AB grubunda 5, total'de ise 8 share'de kaldı... Şafak Sezer başarılı bir oyuncu. Ancak gezi olayları sırasında ve sonrasında hem Şafak Sezer hem de Okan Bayülgen çok enteresan şeyler yaşadılar.

Düşünüyorum da acaba o dönem yaşadıkları o geçişler, tartışmalar  bu iki çok başarılı ismin ratingini olumsuz mu etkiledi? Çünkü ne Okan Bayülgen'in ratingi hak ettiği kadar, ne de Şafak Sezer'in dünkü dizisinin... Üzerinde düşünülmesi gerek..

***

PİS YEDİLİ ÇARŞAMBA'YA NASIL GERİ DÖNDÜ?

Geçtiğimiz hafta Show Tv yayın yönetimi tarafından sürpriz bir kararla Cumartesi'ye alınan, ancak izleyicisinin yarısını kaybeden "Pis Yedili" tekrar kendi gününe yani Çarşamba'ya alındı... (Çarşamba günleri total’de ortalama 12 share civarında izleyici payı ile ilk üçü zorlayan Pis Yedili; geçen hafta Cumartesi yayınlandığı için aynı grupta 6 share'e ve AB'de 3 share’e düşmüştü.)

Gani Müjde'nin, gün değişikliği sebebiyle yaşanan rating probleminden dolayı Show Tv'nin yayın yönetimiyle gerginlik yaşadığı ve "Pis Yedili"nin tekrar eski gününe alındığı söyleniyor... Bu Cumartesi günü ise Show Tv'nin yeni dizisi "Firuze"nin ilk bölümü ekrana gelecek... Show için çok önemli... Yeni yıla artık eski haline yakın bir şekilde girmek isteyen Show Tv yönetimi bu dizinin de alacağı sonucu merakla bekliyor...

TRT1'DE BİR HÜSRAN DAHA  

Harcanan dev bütçelere rağmen son yılların en kötü sonuçlarını alan TRT1, bir kabus daha yaşadı...

Pazar günleri yayınlanan ve ilk iki bölümü 1 share'de kalan "Gurbette Aşk Bir Yastıkta"nın ardından ikinci büyük şok, kanalın dün başlattığı "Gönül Hırsızı"ndan geldi... TRT1'in yeni dizisi "Gönül Hırsızı" 3 share'de kalarak büyük hayal kırıklığına sebep oldu...

TRT'DE "OCAK" OPERASYONU! KİMLER GİDECEK?

Ankara kulislerinden aldığım bilgilere göre; bu sezon harcanan büyük bütçelere rağmen TRT1'in ratinglerde çökmesi sebebiyle kanalda büyük bir operasyon yapılacağı konuşuluyor... Kötü gidişata dur demek adına; ATV Genel Müdür eski yardımcısı İbrahim Eren'i transfer eden TRT yönetiminin, Ocak ayında da bir çok departmanda değişikliğe gideceği gelen haberler arasında... Yeni dizilerin de 1-2-3 share'in üzerine çıkamaması, TRT'de büyük bir kasoa sebep olmuş durumda... TRT yönetiminin aldığı operasyon kararı, geç de olsa doğru bir hamle... Bu sezonki sonuçların ardından kanalın mutlaka yeni bir yapılanmaya gitmesi gerekiyor...

Evren Ersoy

evrenersoy@gmail.com 

TWITTER: https://twitter.com/EVRENERSOY 

 

 

2 ARALIK 2013 TNS RATINGLERİ İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrt  ibrahim eren  okan bayülgen  şafak sezer