UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN URAL, OĞLU ENGİNCAN'IN TARZIYLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!

HAKAN URAL, OĞLU ENGİNCAN'IN TARZIYLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!

HAKAN URAL, OĞLU  ENGİNCAN'IN TARZIYLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!

Ünlü oyuncu Hakan Ural, Tarabya TED'de Hülya Cup'ı izledi. Bir ara telefonuyla konuşmak için dışarı çıkan yakışıklı oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtladı. 8-10 kilo verdiğini söyleyen Hakan Ural yakında tv programına başlayacağını söyledi.

"HÜLYA ÇOK İYİ GİDİYOR"

Avşar kızını yere göğe sığdıramayan Hakan Ural "Hülya çok aktif, çok dominat, sanat hayatında, sosyal hayatında inanılmaz enerjisi yüksek bir sanatçı. Hiçbir kurum yoktur ki böyle 5 sene, 10 sene, 15 sene gidebilsin, Hülya herşeye rağmen senelerden beridir çok iyi gidiyor. Çok sevdiğim bir dostum, Allah bu enerjisini eksik etmesin" dedi.

ENGİNCAN TRENDLERİ TAKİP EDİYOR

Oğlu Engincan Ural'ın yeni imajıyla ilgili olarak Hakan Ural, "Engincan muhteşem olmuş, yakışmış oğluma sakal. Ben beğeniyorum, insanın evladı herkese iyi gelir. Sağlıkları olsun o önemli." dedi. Engincan'ın trendleri yakından takip ettiğini söyleyen Ural, eleştirilerle ilgili olarak, "İki ünlü sanatçının çocuğu olduğu için göz önünde, o yüzden eleştiriyorlar. Ben yapıcı eleştirilere birşey demiyorum. Yanlışsa da ona yapıcı eleştiri yaptığında o yanlışını düzeltir. Biz fütursuzluk yapmayın, ahlaksızlık yapmayın diyoruz, ona karşıyız. Ayrıca herkes istediği gibi de giyinir. Eleştiriler de olacak." dedi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan ural  engincan ural