UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAĞAN IRMAK'IN SON FİLMİ 'TAMAM MIYIZ?' IN ÖZEL GÖSTERİMİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

ÇAĞAN IRMAK'IN SON FİLMİ 'TAMAM MIYIZ?' IN ÖZEL GÖSTERİMİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

ÇAĞAN IRMAK'IN SON FİLMİ 'TAMAM MIYIZ?' IN ÖZEL GÖSTERİMİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Taff Pictures’ın sunduğu, TIMS Productions yapımı, senaristliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak‘ın, üstlendiği, 29 Kasım’da vizyona girecek olan “Tamam mıyız?” filminin özel gösterimi dün akşam Alkent Wings Cinecity Sinemaları’nda yapıldı.

Film için düzenlenen özel gösterime pek çok ünlü oyuncu ve sinema dünyasının tanınan isimleri katıldı. Yıldız akınının yaşandığı geceye Halit Ergenç, Merve Boluğur, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Ceylan Çapa, Şenay Gürler, Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım, İrem Sak, Sıla Gençoğlu, Efe Bahadır, İlker Aksum, Bülent Parlak, Engin Öztürk, Engin Hepileri, Kadir Doğulu, Birkan Sokullu, Tolga Sarıtaş, Altan Gördüm, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Erdil Yaşaroğlu, Varol Yaşaroğlu, Ezgi Eyüboğlu, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, Derin Mermerci, Özge Ulusoy, Özge Özberk, Burcu Özberk, Mehmet Özgür, Goncagül Sunar, Didem İnselen, Ayten Uncuoğlu, Hakan Meriçliler, Pelin Karahan, Yıldırım Urağ, Nevra Serezli, Ayşe Özyılmazel, Gürbey İleri, Melisa Sözen, Nurgül Yeşilçay, Nur Fettahoğlu Veziroğlu gibi oyuncuların yanı sıra televizyon ve iş dünyasından, Murat Saygı, Şükrü Avşar, Erol Avcı, Fatih Aksoy, Kerem Çatay, Levent Veziroğlu, Cem Aydın katıldı.

Bir umut hikayesi “Tamam mıyız?” yaşadıkları talihsizlikler sebebiyle dibe sürüklenen iki insanın yollarının kesişmesiyle başlayan dostluklarını ve hayata tutunma çabalarını etkileyici bir dille beyaz perdeye taşıyor.

MÜTEVAZI KONUŞTU

Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden biri olarak gösterelin Çağan Irmak oldukça mütevazı konuşmasıyla dikkat çekti. Çağan Irmak filmi hakkında, “Oyuncu arkadaşlarımla emek verdiğimiz bir film oldu. İddialı değiliz. Bundan büyük hayat var. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Takdir sinema seyircisinin. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçağan ırmak